Hoppa till innehåll

lövet_91

Medlem
  • Antal innehåll

    542
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Malmbäck

lövet_91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. lövet_91

    Monarki

    fast var ligger problemet när monarki är en inkomstkälla? Jag ser din poäng ifall kungafamiljen bara hade kostat en massa och inte bidragit med någonting men det är faktiskt inte så det ligger till.
  2. lövet_91

    Monarki

    Fast saken är den att alla sammanlagda pengar som kungafamiljen "förbrukar" bara är en bråkdel av det de drar in till sverige, jag har ingen källa på detta men jag minns det sedan jag läste samhällskunskap. Så i slutändan gagnas vi ändå av att ha en kung.
  3. lövet_91

    Monarki

    Nja, det skulle väl leda till massiv inflation, men jag försöker bara få fram min åsikt gällande den här "engångsföreteelsen" att victoria gifter sig. Om vi räknar med att bröllopet kostar 100 miljoner så får varje svensk skattebetalare betala ungefär 15 kronor. Jag arbetar och betalar ett par tusen i skatt varje månad och jag känner att de där 15 kronorna hade fått mig att känna mig rikare.
  4. Steroider(och andra droger såklart) är nog det absolut korkade man kan börja med. Steroider i allmänhet är olika hormontillskott som ger dig större dos av hormonerna i fråga än du normalt sett skulle få, detta gör att kroppen tror att något är fel och stänger ner den naturliga tillverkningen av hormonet. Läs på om det innan du ens börjar fundera på att använda det, och något att beakta är ju faktiskt att majoriteten av steroiderna som finns är olagliga.
  5. lövet_91

    Monarki

    Får du inte det då? vad jag vet får alla som går i skolan cirkus 1000 kronor i månaden från skattebetalarnas pengar som man köper spel, godis 'n' stuff för. Att människor får pengar och sedan handlar upp dom är en förutsättning för dagens ekonomi.
  6. lövet_91

    Monarki

    Om kravet för att du ska få pengarna till till att köpa tjänster och varor från skattebetalarna så anser jag att det inte är en förlust utan snarare en vinst för näringslivet, ja
  7. lövet_91

    Monarki

    Nu drog jag ju bara till med en siffra iochförsig, men låt oss istället säga såhär: Det är ett himla tjat om att lokalerna som giftermålet ska ske i ska städas för sammanlagt 14 miljoner. Onödiga pengar kan man tycka men med tanke på att denna städning kommer utföras av ett svenskt städföretag så kommer pengarna tillbaka till skattebetalarna i princip direkt. I tider som dessa när arbetslösheten är hög och människor har svårt att få jobb är en sådan här tillställning helt underbar. Utöver städningen behöver man blommor, tårtor, mat och allt annat som krävs för ett Awzum kungligt bröllop. Dessa pengar som går åt för att ordna detta skapar massvis med arbete till sverige och de här pengarna som bröllopet kostar går ju tillbaka till oss lika snabbt som vi betalat dem. Så om vi räknar med att mestadelen av arbetskraften utförs av svenskar (förhoppningsvis) så går ju bröllopet i teorin +/- 0 kronor. När en sån här händelse sker kommer mycket turister till sverige likväl som andra kungafamiljer och kändisar. Dessa behöver någonstans att bo, något att äta osv under vistelsen. Rätta mig om jag har fel (jag säger inte att jag har rätt, bara att detta är hur jag ser det hela) men enligt min uppfattning borde ett kungabröllop alltså enbart gå plus rent ekonomiskt.
  8. lövet_91

    Monarki

    Om man ska ta exemplet med Victorias och Daniels bröllop så uppskattas det att kosta runt 25 miljoner kronor sammanlagt. DOCK så förväntas inkomsterna på grund av denna händelse att uppgå till cirka 10 MILJARDER från ökad turism, souvernirer som ger Sverige fina skattepengar och jobb. Utöver detta så kostar kungafamiljen runt 80-100 miljoner om året, detta får sverige tillbaka flerfaldt när man räknar med att deras resor ger Sverige ett bra ansikte utåt i världen (sverige är faktiskt ett av världens mest ansedda länder i världen just på grund av detta) som sedan skapar massvis med jobb och exportmöjligheter.
  9. Jaja, låt oss säga Microsoft-exklusiva spel då. :)
  10. Geeh! om man smäller upp en sådan här omröstning i xboxforumet kan man ju gissa vilket svar man får. Personligen föredrar jag xbox men jag förstår också att båda har sina fördelar, därför tänker jag här skriva lite fördelar vs. nackdelar så att du själv får väga dem och bestämma efter vilka behov du har. Fördelar: Billigare än ps3. Nu kan du få en xbox för runr 2000:- vilket är riktigt billigt. Den nya versionen av 360 kom nu i höstas och den har nya teknologier i kretsarna som gör att upphettning inte är ett så stort problem som innan. risk för RROD har alltså minskat radikalt sedan dess. detsamma gäller repning av skivor. Xbox har ensamrätt på en hel del speltitlar såsom Halo, Fable, Mass Effect, Gears OF War ochj många fler. Handkontrollen, Hata eller älska den. så enkelt är det Nackdelar: Ingen Blu-ray. vilket man får med i ps3an. Behov eller inte så kommer blu-ray mer och mer och kan vara bra att ha. RROD. Även om risken är mycket, mycket mindre nu så finns problemet fortfarande. Microsoft repererar oftast gratis men då måste xboxen skickas till tex tyskland. vilket blir mycket irriterande om det är ett återkommande problem. PS3 har också exklusiva spel till sin konsol som inte kommer till xbox och om det är någon av dessa du vill åt är kanske ett ps3 ett bättre val. Det finns mycket mer att ta upp men nu ska jag äta frukost. tjingeling!:)
  11. Jag vet hur det känns! Jag var på media markt i jönköping och skulle inhandla ninja gaiden 2 för ett par veckor sedan. Jag blev nekad att köpa det pga 18+ åldersgräns! sjukt fjantigt med tanke på att jag fyller 18 om bara 2 månader med lol
  12. Äntligen få spela en koRnlåt<3
  13. Har du sågat med motorsåg någon gång? Kedjan har utformad på så vis att den ska dra det man sågar i mot sig. för övrigt sitter det knappt några blodådror på framsidan av underbenet, alltså inget eller väldigt lite blod.
×
  • Skapa ny...