Hoppa till innehåll

Skurken

Medlem
  • Antal innehåll

    1690
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Skurken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skurken

    Patriotism

    Det är det. Precis som svenskar så har kurderna en kultur som är deras, och den folkgruppen kallas kurder eftersom dom har den kulturen som kurder har. Hoppas du förstår. Själva namnet är ju ett uttryck som är påhittat, men det återspeglar ju en kultur som i allra högsta grad finns och frodas. Öppna gränser är absolut inget jag skulle vilja ha. Fattar inte hur det skulle fungerat.
  2. Nepp. Köpte en moppe för 750 kr halvåret innan och körde. när jag blev femton tog jag kortet, sålde samma moppe för 4k plus en annan moppe, som jag fixade till. Trimmade den och sen sålde jag även den för 4k. Köpte sen två moppar för 3k, sålde dom för 5k. sen tog jag bilkörkort. Det är skitkul att hålla på med mopeder! :) Men nu är jag på min tredje Saab efter jag tog lappen i mars. ;) om man har lite furnuft och rätt inställning förlorar man inte på att köra moppe, snarare en marknad man kan tjäna på om man är listig.
  3. Kill Bill tror jag... Nej det var ju Batman på bio!! Bra film, kasst slut.
  4. Skurken

    Ditt Skrivbord!

    Helt svart, för min piratebay-version vill inte att jag ska ha något annat :) spelar ingen roll för mig dock. Det är ju gratis.
  5. Skurken

    Patriotism

    Antar att du menar Vinterkriget mellan Ryssland och Finland, inte kalla kriget, för där var vi knappast inblandade. Jag gillar också Sabaton, så ta det inte fel. Sverige är världens största vapenexportör, och under andra världskriget exporterades extrema mängder vapen. Saab grundades 1937, precis i tid till andra världskriget. Tyskland vågade inte bomba, och Sverige gjorde allt för att inte bli inblandad i kriget men vinna så mycket som möjligt på det. Man sålde till Tyskland, USA, Ryssland, Italien och praktiskt talet alla länder i hela kriget och röstade ner alla förslag som kunde ändra på detta. Sverige var inget rikt land innan andra världskriget, om vi hade gått med i kriget tror jag det hade sett extremt annorlunda ut idag. Det var ju rätt för folkets skulle, och senare generationer. Man tog in 120 000 invandrare efter kriget, alla från Norden och Baltikum.
  6. Fuck. Grymt! Eng B: MVG Digitala Ljudutrustningar A: MVG Historia A: VG Idrott & Hälsa A: G Ma B: IG Ensemble B: VG Instrument & Sång nivå 2: VG Gehörs & Musiklära: VG Arrangemang & Komposition: VG Ljudteknik B: VG Musik och Kommunikation: VG Naturkunskap A: MVG Religion A: MVG Svenska B: VG Som ni ser, helt okej men saknar allt som oftast den sista motiavtionen till ett MVG, och jag suger getpung på matte. Idrott kunde jag höjt men är inte intresserad så.
  7. Skurken

    Patriotism

    Haha, detta är kanon. Låter som att du är fast i tidigt 1700-tal tillsammans med Sabaton. Jag är kluven angående patriotism. Förstår varför folk tycker det är korkat och varför folk gillar det. Jag värderar Sveriges historia högt, men inser också att det är historia. Vart skulle Sverige vara idag utan den gamla patriotismen? Antagligen inte ens på kartan. Jag föredrar att hylla Sveriges historia istället för att inbilla mig att den kommer upprepas.
  8. Skurken

    Patriotism

    Förklara gärna hur Sverige strävar efter att vara som USA. Jag kan komma på saker som är likt, men kan verkligen inte se hur vi försöker efterlikna USA. Vi ska tacka vår historia för att vi idag lever i demokrati och i frihet. Det är sällsyntare än man tror. Man får tycka att Sverige suger, men vart skulle vara bättre? "Freedom is so important that we take it for granted. And it shouldn't be taken for granted." - Richard Winters
  9. Gå en studieförberedande linje som handlar om något du tycker är kul, till exempel en musiklinje. Jag går musikproduktion på gymnasiet, men skulle aldrig vilja jobba med det när jag blir äldre. Jag planerar att läsa vidare på Chalmers, antingen Civilingengör eller lärare av något slag. Du kan alltid få jobb oavsett vad du jobbar med, men det krävs olika mycket arbete för att ta sig dit.
  10. Fyrtaktare? Låter defnitivt som att den har nypit, men du har definitivt gjort något galet också. Det knackade på vänster sida, då låter det som växellådan inte får nån olja. Det var inte så att du fick med växellådsolja men hällde allt i tanken? Vill inte tro att du är så fenomenalt korkad men det kan vara en förklaring i så fall. Då tänker jag att du har en fyrtaktare, eftersom jag inte tror en tvåtaktare skulle nypa på det sätet om du har för mycket olja i. Och en fyrtaktare ska bara ha motorolja, dvs inget i bensinen.
  11. Lyssnar igenoms Sabatons nya album, det bästa dom gjort hittills. Karolinens Bön och Carolus Rex är fina bitar även om ajg egentligen inte gillar Sabaton så mycket.
  12. Kineser kan ofta göra 70-80 helt original. Det går inte på plan mark men bara man får lite fart i nån backe så är det inga problem att hålla den hastigheten. Jag skulle rekommendera en MT5. Billig föräkring + att en fin orginalare är riktigt trevlig att köra. Fin i växellåda och så vidare. Sen är det ju en Honda. Och om den mot all förmodan skulle gå sönder så finns det oändligt med delar och billigt. En ny pirat-kolv kostar typ 150 kr t.ex. En kolv till en am6-motor (Rieju, Derbi, Gilera, Beta osv) kostar säkerligen en tusing. Har haft 3 MT5or i mina dagar. Mycket trevliga och roliga eftersom dom är så små och lättkörda.
  13. Elton John - Mona Lisas And Mad Hatters
  14. Hockey VM gick i Sverige och Finland i år. Det kommer vad jag har förstått gå till likadant nästa år utom att finalen och medaljmatcherna spelas i Globen istället för i Hartwell Arena i Helsingborg. Eurovision hölls i Malmö 2000 när Pirelli hade vunnit 1999 så det är ingen omöjlighet. Antagligen Scandinavium eller Malmö. Tänker inte åka och kolla på skiten. I år kollade jag på omröstningen. Alltid kul när Sverige vinner även om det är nåt så förnedrande som Eurovision.
×
  • Skapa ny...