Hoppa till innehåll

SURF

Medlem
  • Antal innehåll

    501
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Senaste profilbesökare

7660 profil visningar

SURF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Community anseende

  1. Forumdöden känns rätt extrem, och då menar jag rent generellt och inte bara här på Fuska.se. Hade varit skönt med ett mellanting mellan personliga sociala nätverk som Facebook/Instagram och något helt opersonligt som reddit, men det verkar inte finnas mycket plats för det idag. Använt reddit daligen sedan säkert för tio år sedan och kommer knappt ihåg en enda specifik användare, men kan (kanske lite tragiskt...) fortfarande räkna upp gott om användarnamn från Fuskas glansdagar. Kombinera forumdöden med en värld med allt färre (åtminstone "tillåtna") spelfusk så är det ju inte direkt svårt att förstå varför det rullar på långsamt här numera. Fd. powerusers närmar sig väl 30 eller 40, dessutom. Det gör i alla fall undertecknad. Min feedback då? Nästan betryggande att allt är sig likt, om än dött, när jag öppnar Fuska.se varje halvår eller så. Om jag kan skriva ett litet hello world-inlägg eller inte spelar egentligen ingen större roll.
  2. Väldigt bra beslut. Man behöver inte bläddra runt mellan många trådar för att hitta åldersdiskriminering, och jag är övertygad om att det är en bidragande orsak till att forumet haft ett minskat antal nya aktiva medlemmar.
  3. SURF

    8 År Fuska.se

    Måste fira cirka 12 år med fuska.se/fuskarna.nu om jag får gissa fritt. Måste väl vara fler än jag som var medlemmar innan fuska.se?
  4. Min senaste anmälan behandlades först efter 6 dagar, det är inte OK.
  5. Fuskas specialitet har aldrig varit användarrecensioner, information eller nyheter om spel - de behoven har uppfyllts mycket bättre av andra sidor. Fuskas specialitet har alltid varit fusk, och de som besöker sidan gör i första hand det för att hitta spelfusk. Jag kan inte för något i världen förstå varför man skulle vilja byta fuskas fokus till något som sidan aldrig gjort bra, andra redan gör bra och från sin huvudsakliga användarbas. Att bredda varumärket "fuska.se" till annat än spelfusk skulle vara ett helt ologiskt beslut.
  6. 10/10 - Christ is a pretty cool guy, eh suffers for our sins and doesn't afraid of anything. ~2/10
  7. Ge dig på uppgiften att räkna då, svaret finns i formelsamlingen.
  8. Frågan är fullständigt ointressant.
  9. 1. Beror på var över jorden man mäter, planeten är ju inte ett perfekt klot. Om inte Wikipedia ljuger för mig så är ekvators linjen 4.00750355 x 10^9 centimeter lång2. Det beror på vad din definition av vattendroppe har för volym, såklart. Alla droppar är inte lika stora.
  10. Alldeles för mycket, men däremot alldeles för lite på vågor. ;)
  11. Den här tråden hade jag glömt bort helt, nåväl det är bara att köra igång antar jag: 1. Om du menar vinst i rent ekonomiska termer (och fuskamynt-ekonomin som en ekonomi), så nej, inte nödvändigtvis. 2. Beror naturligtvis på hur snart man tänkt skaffa körkort. 3. Det här är inte ett lämpligt forum för den här frågan. Ta alltid kontakt med din läkare när du är orolig över något som har med din kropp att göra. 4. Gener, produkter och våld. Nej, som tur är, annars hade jag blivit lite orolig. Jag vill förmedla känslor, och tror att "SURF" kan väcka de associationer hos betraktaren som jag är ute efter för att förmedla dessa känslor. Jag vill bli identifierad med hjälp av de känslor som väcks när man ser mig i forumet, istället för enkel visuell identifikation genom en lättigenkännelig avatar eller ett ikoniskt användarnamn.
×
  • Skapa ny...