Hoppa till innehåll

HUHEUEHEUEHUH

Medlem
  • Antal innehåll

    1158
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

HUHEUEHEUEHUH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Varför äter du inte i skolan ?
  2. Får jag ens fråga varför du bytte till "en av de bättre" grupperna om du nu inte ens kan sådana tal ? Samt är detta tal som de bästa på din skola arbetar med? Värdelös skola med värdelösa elever indeed.
  3. Hur ska fuska överleva att Dave37 och WASD inte besöker forumet.
  4. Frågan är väl snarare varför du ska lägga ut en såpass stor summa på en mobil, när du likaväl kan köpa en billigare telefon som uppfyller "mobilens" grundliga funktioner mycket bra, såsom ringa/sms. Om din nuvarande mobil fungerar utan problem, så varför köpa en ny?
  5. Det är bara en dröm. Du kommer inte kunna kontakt honom i din dröm, jag menar.. Du hör väl hur du låter? Du har sett för mycket på ghost whispering. Börjar du se "spöket" irl, vänd dig till sjukvården för du kan ha schizofreni då.
  6. Du har en alien i magen.
  7. Jag är lite nyfiken på hur den fungerar. Hur ska den möjligtvis kunna ha koll på detta? Det innebär ju att den måste vara inloggat på kontot för att kunna utföra sånt här.
  8. Kan ju ni börja med att sluta blockera den där förbannade jävla reklamen. Men det lär ju inte hända eller hur!??111 ^^ Sidan kommer inte att förbättras, det är ett sjunkande skepp som flyter lite fjantigt kvar. Det spelar ingen roll över vad ni säger, ger förslag osv. DET KOMMER INTE ATT SKE NÅGON FÖRÄNDING. Satan, säg inte att du är så jävla trångsynt? Sidan är i behov av en.. eller snarare en massa uppdateringar. Admin säger gång på gång att det kommer nästa månad osv, sen går det ett halvår utan att det händer något. Det har vart så i något år nu. Admin säger att det arbetas i mån av tid. Ja, men det tar dryga veckan, inte ett år. Det räcker med en timma om dagen admin, både du och jag vet att du är inte så jävla upptagen. Det finns inga nya uppdateringar påbörjade utan du försvarar dig bara med, "dem kommer". Säg som det är istället. Fuska.se är utdaterad sedan länge. Det finns en massa olika spelforum som är up-to-date och erbjuder något som skapar intresse, det gör inte fuska. Finns ärligt talat ingen anledning till att vara på fuska, allt är ju bara åt helvete. Enda anledningen till att man är här är för att se hur detta fiasko slutar. Stäng bara ner sida admin, du bryr dig inte om den, du bryr dig inte om medlemmarna, du får sidan att framstå som en belastning, så varför har du kvar den? Tänk vad skönt det skulle bli om du stängde fuska. Du skulle slippa att ta på dig "masken" och besöka forumet, du slipper tänka på vad du ska hitta på för något nytt till sidan, med tanke på att du inte bryr dig längre, du slipper alla rötägg på fuska, du behöver inte oroa dig över ekonomi osv. Snälla, stäng bara ner sidan, detta är ju fan bara pinsamt.
  9. Forumlekar-forumet är nästan som ett spamforum. Du får ingen FR där. Värdelösa trådar som vad gör du/heter/ser/går/skiter/sover/[insert random bs], hör varken hemma i allmänt eller forumlekar. Dels för att det inte är lekar men även för att det är onödiga trådar. Anledningen till att dem ligger i det forumet är logiskt. Medlemmar skriver inte något vettigt i dessa trådar. I dessa trådar kan man skriva onödiga inlägg "bara för att". Skulle trådarna ligga i allmänt så får man enkel FR. Trådarna ligger i Forumlekar-forumet för att inte medlemmarna ska få enkel FR Så enkelt var det. Lösningen på det hela är att döpa om forumlekar forumet, namnet är missledande med tanke på dess trådar.
  10. Jag har det spelet. Det är lite som the sims med Alan wake stuket.
  11. Krävs mycket för att dem ska byta ut en lärare. Så nej, ni kommer inte få en ny lärare bara för att er nurvarande är tråkig och förklarar dåligt.
  12. HUHEUEHEUEHUH

    Rökning

    Folk som unnar sig en cigarett för att dem känner sig "duktiga" för att dem inte har rökt på 2 veckor är fan det sorgligaste som finns. :D"Svårt att ta sig ur ett beroende" existerar inte, det är bara patetiska ord från en svag individ som inte klara av det.
  13. Äh, detta är ju bara ord från en misslyckad hundägare.
×
  • Skapa ny...