Hoppa till innehåll

Raptomex

Moderator
  • Antal innehåll

    5565
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Raptomex vann senast dagen på 24 Mars 2014

Raptomex hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    [insert]

Senaste profilbesökare

41336 profil visningar

Raptomex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community anseende

  1. Ett par nya Henri lloyd skor, en kopp kaffe (svart) och en proteinbar.
  2. Ablaze My Sorrow - Plague of mine.
  3. Finns inga koder man knappar in för att få föremål etc. Skaparna av spelet har helt enkelt inte lagt in sådana koder i spelet. Vilket är logiskt då det erbjuds köp i appen för att få diamanter osv. Däremot, så finns det en massa tricks och tips man kan följa för att t.e.x spara ihop saker, hitta diamanter snabbare och sådant. Så beställ inga koder, du kommer helt enkelt bara bli lurad att betala riktiga pengar för ingenting.
  4. Är maxad sedan en längre tid tillbaka. Spelar bara lite då och då när man har lust numera och gör saker som är nytt. Men målet just nu är väl att behålla maxkappan.
  5. Vid TIG-svetsning och man råkar trycka ned elektroden i tillsatsmaterialet. Muttrar därefter alltid för mig när man går med tunga steg för att slipa elektroden på nytt.
  6. Något jag har tänkt på en hel del så är alla dessa ämnesforum som finns på sidan överflödiga. Tycker att man kan korta ner det rejält på den fronten. Dator: -Hårdvara -Mjukvara -Övrigt Spel: -FPS -MMO -MOBA -RACING -Övrigt Slå samman alla olika konsollforum till ett och samma. Fuskamynt & Fuska.se i samma. Allmänt & Humor till ett gemensamt. Grafik & programmering till mjukvara? Eller smällt samman med Musik, film, tv & media. Skola & utbildning och vänner, relationer osv, i samma.
  7. Kommer lägligt nu när abonnemanget går på sina sista veckor! :) Blir en Iphone 6 plus med abonnemang om dryga en månad.
  8. Nu är det ju ytterst svårt att göra ett schema till någon annan, dels för att jag inte vet hur din fysik är och vad/hur mycket din kropp klarar av. Vissa övningar fungerar bra för vissa och sämre för andra. Men du bör lägga stor tyngd på basövningar, knäböj, marklyft, bänkpress och militärpress. Chins och dips är två övningar som också är mycket bra, dock så kan dem vara ganska svåra att utföra när man precis börjat träna. Ägna några veckor, även en månad till att lära dig rätt teknik. Att göra t.ex. en knäböj felaktigt kan göra mycket stor skada, så dessa veckor du tränar på teknik istället för att lägga på vikter kommer göra dig mycket gott och kommer vara värt i längden. Fråga gärna någon på gymmet som kan kolla så att du utför övningarna på rätt sätt. Gällande schema, många föreslår SS/SL 5x5 schema för nybörjare, så det kan du ju kolla upp och se om det intresserar dig.
  9. Tycker själva schemat är lite halvdant, ska ni köra en 2-split så kör ni överkropp samt underkropp för sig. Måndag - Överkropp (tungt) Tisdag - Underkropp (lätt) Onsdag - Vila Torsdag - Överkropp (Lätt) Fredag - Underkropp (tungt). Man vill ju helst träna de muskler som samarbetar med varandra i träningen, om man kollar på ert förslag där ni ska träna bröst, bicce, axlar, ni är väl medvetna om att i de flesta övningarna där så kommer ni att kötta triccen också? Jag antar att du redan kan de tre grundstenarna när det kommer till styrketräning (träna, äta, vila), samt att kcal in/ut är viktigt. För att bygga muskler krävs det att du ligger på ett kaloriöverskott, sedan så kan man såklart bygga muskler genom att ligga på din dagliga energiförbrukning, men det är en diskussion för sig. Men när det kommer till kosten så bör du få i dig ett antal gram protein om dagen allt från 0,6 till 3g/kg. Jag själv stoppar i mig 2g/kg protein om dagen, vilket motsvarar ungefär 188g protein. Du nämnde lite om proteinpulver, sådant är bara aktuellt om du inte får i dig tillräckligt med protein i din vardagliga kost, vilket inte bör vara svårt med tanke på din vikt utan det är ju först när du måste stoppa i dig stora mängder protein som ett proteinpulver kan vara bra som komplettering. Även viktigt att du stoppar i dig en stor måltid efter ditt gympass, gärna inom 60min efter passet, som kan bestå av t.ex. pasta, ris, potatis. Sedan ska det vara protein, fågel, fisk, griskött, nötkött, ägg etc. Och toppar det hela med lite grönsaker och sveper ner det med mjölk. :)
  10. Ser ut som han kör med 1400x1050, kanske han har överklockat osv. Kanske felet ligger i ditt system, där din hårdvara inte presterar som det ska längre? :)
  11. Såvitt vad jag vet så är det bara i debattforumet som nya trådar måste godkännas innan de är synliga för övriga.
  12. Kan göra en snabb liten uppdatering. Har spelat ganska mycket runescape sedan jag senast skrev här och har hunnit med en hel del. I skrivande stund så har jag level 90 Divination som även är den sista färdighet kvar att träna innan jag får min max kappa. Därefter påbörjar äventyret till en "comp cape".
  13. Jag är inte en utbildad polis eller något liknande så jag kan inte säga vad som är rätt eller fel. Men ser inga konstigheter med det sättet dem satte på handklovarna på personen. Sedan varför dem gör det framgår inte i videon (kan givetvis ha missat det). Och slutligen så var det bokstavligt talat inte en "liten" hund, utan den verkade fullt kapabel till att skada om den ville. Det var synd att hunden blev skjuten, men man kan hävda att polisen agerade i nöd då hunden börjar hoppa och har sig mot polisen. Men sicket stolpskott till ägaren, stoppa in en hund av den storleken i en bil med helt öppna rutor och inget koppel eller dylikt som håller hunden inne i bilen.
×
  • Skapa ny...