Hoppa till innehåll

Denisb

Medlem
  • Antal innehåll

    639
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Denisb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan vara att vissa server kanske har sv_pure 1 vilket betyder att alla på servern måste ha original skins eller tillåtna skins som admin bestämmer. Rätta mig om jag har fel ;) Denis
  2. CoD 2? Det finns ju 6, snart 7 spel i CoD serien. Du menar MODERN WARFARE 2 vilket är 6:e spelet i serien. Jag ska nog köpa Red Dead Redemption till Xbox 360. Jag prövade de hos en kompis på PS3 och det var ganska kul. Nej, det finns sexton, snart sjutton spel i CoD serien, MODERN WARFARE 2 var typ det fjortonde spelet i serien. Inte enligt Wikipedia. http://sv.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_%28spelserie%29
  3. Det var lite annorlunda att du kallade dig själv blatte, det är som att säge neger... Men jaja, jag tycker du har en poäng där. :D Poäng med det andra menar jag ;) Ja men bara för att jag är född i Sverige så har jag fortfarande Bosniskt blod i mig, så tycker jag att jag är bosnisk eftersom jag ser ut som en, jag låter som en, jag pratar de språket.
  4. Jag är en blatte. Fast jag kommer ju från Bosnien. Jag är född här i Sverige men jag ser mig själv som en blatte för jag har mina föräldrars blod i mig, bosniskt blod. Aja to the point, jag svär inte mycket däremot gör det när jag är på dåligt humör. Men! Folk som svär mycket behöver inte betyda att dom är värsta " Abo brosan kom vi slår sönder han fy fan! " Nej! så är det inte, det är mer om uppfostran och skit. Dom från Turkiet, Iranier, Irakier och så vidare ( kanske till och med Bosnien hur ska jag veta. ) svär oftare begrund av deras uppfostran. Jag menar det är ju krig där nere och all möjligt så när dom/vi kommer till Sverige blir det kanske att vi svär mycket för att dom är vana av kriget där nere. Det här kanske inte än håller ihop vad jag skrev men det här är min synpunkt. Säg inte emot mig eller nåt FÖR DET ÄR MIN SYNPUNKT som jag berättar inte eran. Det är fritt land alla får tro som dom vill. Denis
  5. Trollar så hårt asså. Youtube är en websida för video klipp som man själv har gjort. Företag som gör spel och så kan lägga upp trailer och klipp i från spelet eftersom dom ÄGER själva företaget som har gjort det spelet eller filmen vilket betyder att upphovsrätt lagen inte gäller för deras egna saker. Förstår du nu?
  6. Och? Drog dom pengar eller inte?
  7. Men du är ju bara tolv år.. Hur fan kan du börja 8:an då? Såvida du inte hoppa över en klass. Jag hoppade över dagis. Typ. Okej, nice för dig :)
  8. Men du är ju bara tolv år.. Hur fan kan du börja 8:an då? Såvida du inte hoppa över en klass.
  9. Denisb

    Fobofobi

    Hm, kanske är så här att du tror att du inte är rädd för det och sen när du kommer nämre och nämre att göra den saken så har din hjärna blivit fuckad så att du plötsligt får en fobi för det. Bara en gissning.
  10. Vi alla hatar dig, stick bara rasistbög! @MetalKungen Jävla rasistiska jävel! OnT: Ja det är jag. Jaja bara för att jag är p12 kan jag vara kär. Jag är mer mogen än man säkert kan vara när man är 12 år. Ville bara säga det :P #Edit, Typo.
  11. jag sa också att XP skulle vara "WOW FAN HELLER ATT JAG SKA BYTA TILL WINDOWS 7" men jag har gjort de och jag ångrar det inte. Det är som XP fast med bättre funktioner och modernt stil. Jag skulle chansa om jag var du.
  12. Mobilen: "A?" Hemtelefonen: "Hallåå"
  13. Mustachen, BosanskiCevap ( På mitt språk, Bosniska )
  14. Visst det är bara att skicka antaglien PM till mig med förslag eller skriva i tråden så gör jag det kanske.
  15. Skriver här istället BosanskiCevap EDIT: Det blir ej av! Jag ska tydligen resa iväg. Så kommer inte kunna ha servern uppe tills måndag ( min dator drar mkt ström ). Så sorry alla som ville vara med men det går inte! Admin lås!
×
  • Skapa ny...