Hoppa till innehåll

asabrasa

Medlem
  • Antal innehåll

    598
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

asabrasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skulle vilja att dem gav majoras mask samma behandling som dem ger ocarina of time.
  2. Har redan bokat den :D taggar som bara den.
  3. kan tyvärr bara komma på en och det är Wall-e
  4. Försker få tag på en hellreaver så jag kan respeca min warrior. Har bara droppats 2 gånger när jag varit där och varje gång har en DK fått den :(
  5. har redan fixat det
  6. Måste bara lägga upp denna http://www.youtube.com/watch?v=h0IY8-trjk8...der&list=UL kan vara jag som har torr humor men jag garvade ihjäl mig.
  7. Om du gillar överdrivet blodiga spel med halvgo dialog så rekommenderar jag Splatterhouse. Annars så borde du verkligen köpa mass effect 2.
  8. Försöker hitta alla jävla relics i metroid prime.
  9. Jag har alltid haft problem med min stavning. På internet är jag inte speciellt noggrann och jag skrev att det var min kompis för att jag tänkte försöka var lite privat om att det var min kusin som gjorde det.
  10. personligen gillar jag halo reach bättre men jag tror du får en bättre upplevelse av black ops. men vi kan inte bestämma åt dig se några trailers, några recensioner sen kör du på mag känsla vilket spel du än väljer så kommer du nog bli nöjd.
  11. har ingen aning om vfr jag sa kompis först och sen kusin. har fixat skiten nu det visade sig att han hade satt fast en liten högtalare där jag har batteriet. jag har aldrig mitt batteri i datorn pga av att jag alltid har laddaren i eluttaget (har det ute för att inte överladdad sönder det) är fan löjligt att allt som är lite annorlunda betraktas som troll. lås tråden tack.
  12. min kusin gjorde någonting med min dator så varje sekund den är i gång så spelar den ett väldigt irriterande ljud. jag kan inte stänga av ljudet eller något och jag hittar inget program som är igång på aktivitetshanteraren. så jag undrar hur fan jag får bort det, min kusin vägrar säga det så jag håller på att tappa förståndet. jag vet vart han har fått tag i ljudet nu det kmr från en hemsida som heter Z0r.de och det är nummer 1100.
  13. min kompis har gjort något med min dator så jag hör en jävla cp grej hela tiden. hur får jag bort den? ps den går inte att muta håller på att bli galen.
×
  • Skapa ny...