Hoppa till innehåll

MicKe_ZC95

Medlem
  • Antal innehåll

    116
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Västerås

MicKe_ZC95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Den fungerar nog alldeles utmärkt.
  2. Inte mycket att göra, släpp det bara. Jagex kommer inte göra ett skit åt det.
  3. Ett ännu bättre tips är att växa upp, och sluta vara en p12a... Tycker ni alla har bra tips.. men back till topic. Jag fattar inte hur folk lyckas bli scammade, det är ju extremt svårt att lyckas med det, seriöst. Alla är inte lika perfekt som du är.. Lol... Man måste GE personen som försöker scama dig ditt pass... Ge!!! Gör man det så e man för dum för att spela mmorpg's lol'd OnTopic: man kan bli KeyLoaggad Men då måste man installerat virus först -.- Ja, och då e man lika dum... Men herregud, Du är dum.Keyloggers kan gömma sig i program och allt. Programmet heter inte "Keylogger" om du tror det. Tror det är du som är dum. Klart det inte heter keylogger men kan kanske ska kolla vad man tankar.
  4. Man kan inte Flecha. Fletcha kanske man kan. Och nej ingen bot är bra. :lol: :lol: om du läser noga säger dom att deta är inget bot. och du fatar väl vad jag mena. man ser ju derekt att du är efter bliven. Nä.. Man fattar inte ett skit av vad du skriver.. lär dig stava.
  5. Man kan inte Flecha. Fletcha kanske man kan. Och nej ingen bot är bra. :lol: :lol:
  6. MEN DU VETT INTE HUR DU BLIR BANAD ELLEHUR? DET ÄR DET JAG VILL KOMMA FRAM TILL HUR DOM GÖR SÅ DU BLIR BANAD. ;) Det är enkelt. Folk märker att du botar , reportar dig. Jagex kollar upp om du fuskar sen bannar dig , T.ex reccar musklick.
  7. Har du 99 rc så lär du ha 100m+ ;)
  8. Är du verkligen så dum? Klart som fan du kan bli bannad. Dom behöver inte hacka sig in på din dator för att se att du fuskar..?
  9. Slayer monsters Melee. Fire giants Ranged.
  10. [/size]Nej, men vad ska man göra hela dagen? Jag spelar det när jag har det tråkigt.
  11. ''Dragon Claws'' heter tråden. Gör en ny tråd om du ska skriva alla dina bh drops.
  12. Dom e faktiskt bara värde 690,1M xD några miljoner hit eller dit spellar inte så stor roll här när det rör sig om så stora summor Det gör de visste , Det märker du om du får så stora pengar nån gång. ;)
×
  • Skapa ny...