Hoppa till innehåll

Jack93

Medlem
  • Antal innehåll

    74
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Jack93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jack93

    Hemsida

    Okej. Det gör jag för att "citera" vissa saker som folk ska lägga mer märke till. Men jag måste hålla med om att jag överdrev i min första post. :)
  2. Jack93

    Hemsida

    Okej. Jag försökte bara få hemsidan att likna forumet lite mer, men det ska nog gå att fixa till med lite färger ;).
  3. Jack93

    Hemsida

    Jag har själv inget emot Flash och önskade själv att man kunde hitta fler hemsidor i Flash. Det är lätt, det blir snyggt och det är hyfsat enkelt. :) Tack ändå :P.
  4. Jack93

    Hemsida

    Menar ni att den ska vara centrerad mellan toppen och botten också istället för bara vara centrerad mellan höger och vänster? Alla hemsidor som är centrerade börjar väll från toppen? :P
  5. Jack93

    Hemsida

    Centrerad? Den är väll centrerad? Jag har kollat hemsidan i skolan, hemma hos en massa olika kompisar, här hemma på olika datorer, datorer med olika skärmupplösningar, och med olika webbläsare, på biblioteket, på företag där jag praoade o en massa andra ställen :P. Konstigt att den inte är centrerad för dig då? Håller med om annonserna! Var ska jag placera dem då? :) Varför jag länkar till ett externt forum? Jag har inte så stora MySQL kunskaper att göra ett eget forum och om jag ändå skulle göra det måste väll alla registrera om sig och göra nya inlägg? Och vilka vill att jag ska göra det? Och varför inte? Är det nått dåligt med det? :P Och det med Flash, ja. Jag är inte speciellt bra på html, php och css. Jag kan lite mer än grunderna för html och lite php men nästan ingenting om css. Men vad är det för dåligt med Flash? Jag gillar det och det blir lite annorlunda jämfört med alla andra hemsidor som bara ska följa en massa tråkiga mallar hela tiden. Tack ändå :).
  6. Jack93

    Hemsida

    Tack så mycket! :)
  7. Jack93

    Hemsida

    Hej! Vill gärna ha lite feedback om min hemsida. :) http://www.superbrafoto.se/ Idén är ett community mest för media men ändå inte bara det. De som var med mig och skapade hemsidan blev 'Officiella Medlemmar' och har egna album. Tanken är att de som är intresserade/engagerade också ska kunna bli det en dag och att man ska kunna "kämpa" sig till det. (Vi har redan en person som blivit det, han blev fotointresserad efter att blivit medlem på hemsidan :)). Ni kan väll säga vad ni tycker, och om ni har lust får ni gärna bli medlemmar också :). Jag vill även ha tips om en bättre hemsida för bannerbyten än banner.nu (suger). <_< Haha, jag har redan utbytet.com och bannerbyte.nu. (Kommer nog ändå att skaffa Google Ads förr eller senare). Tack! :)
  8. Hur har du gjort då? Det ska vara en kombination av 6-8 siffror. :)
  9. Hej, jag känner att jag gjort reklam för många gånger här på fuska för mina ot-servrar, så tacktack :D Dem jag har lagt upp har varit alldeles för oseriösa och var inte igång mer än ett par dagar. Men det känns som det verkligen går bra nu. Den här servern som jag har på nu har varit igång i ungefär en vecka 24/7 utan lag. Ända problemet är att det är för lite spelare ;) Jag har precis uppdaterat servern idag också, med lite nya hunting places, quests o fixat lite. Servern är helt buggfri och det längsta jag hade den uppe i (jag startade om den för att uppdatera då) var ungefär 52h. Om ni har ändrat reglerna sen jag var här senast och man inte får snacka ot eller liknande så lås tråden tack. :P ------------------------------------------------------------ .:Information:. - IP: azora.no-ip.org - Port: 7171 - Client: 8.0 - Uptime: 24/7 (99%) Dedikerad host dator! ------------------------------------------------------------ .:Mer Information:. EXP: 50x Skills: 30x Mana: 20x Loot: 10x Sorceres och Druids gör runor med 100 charges Ammunitionen försvinner inte Hus i level 30 PvP i level 30 Omgjord Rookgaard map Annihilator Mana Rune Training Monks Balancerade Vocations Många spawns Egna NPCs Egna Quests Egna Spells Och mycket, mycket mer! ------------------------------------------------------------ Vår idé är Rookgaard precis som vilken stad som helst, fast i Main.
  10. Jack93

    Forum Och Hemsida!

    tack för all hjälp x)
  11. Jack93

    Forum Och Hemsida!

    Hej. Jag och några kompisar har gjort en hemsida och ett forum för bilder och filmer. Någon som har nått tips på hur man kan få lite fler medlemmar till forumet? Försöker i alla fall få några i skolan att bli det. Och jag har lagt ut hemsidan på Google också. Men, för jag såg någon annan som gjorde reklam för sin hemsida/forum här på fuska.se, men han fick sin tråd låst, länk borttagen och varning från en moderator? Nån som har ett tips på hur man kan få fler medlemmar och var man kan göra reklam? :)
  12. Jack93

    Vlc Media Player

    Laddade ner AC3Filter och senaste DivX, men det funkar fortfarande inte :( Felmedelandet är: Unrecognized format for 'C:\Users\Jack\Filmer\annat\annat 2008_08_03_15_48_26.avi' Vad kan jag mer göra?
  13. Jack93

    Vlc Media Player

    Hej, jag har ett väldigt jobbigt problem. När jag importerar filmer från min DV kamera så kan jag välja att spara dem som .avi eller .wmv. Då brukar jag välja .avi, men jag skaffade VLC Media Player eftersom WMP laggade som f*n. Men VLC kan inte spela upp mina .avi filer som jag importerat från datorn. Men den kan däremot spela upp .avi filmerna jag exporterat från After Effects. Vad tusan ska man göra åt det? Vilken codec saknar jag? Går det att lägga in den "codecen" i programmet? Snälla hjälp.
×
  • Skapa ny...