Hoppa till innehåll

max95

Medlem
  • Antal innehåll

    129
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Gotland

max95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Suicide silence- No Time To Bleed
  2. Och förresten, jag skapade den här tråden för att föra samman metal älskare lite smått sådära.
  3. om man jämför med andra musikstilar. t.ex im min skola e de typ 5% som lyssnar på metal. resten lyssnar på hip hop eller typ p3 musik.
  4. Sponchjibobbu! nåt jag brukar säga
  5. sitter å andas häftigt på ett finger
  6. Är du en av de få metalfans som finns? isåfall, vilka band lyssnar du på/ tips om bra band. Själv är jag insatt i metalcore och deathcore, Band som: The Devil Wears Prada, Suicide Silence, Haste the day m.m. ;)
  7. vad ska man säga då? min familj e ju skittråkig, förutom min faaar! men sen finns det ju andra jävligheter som ställer till det och sånt </3
  8. max95

    Just Cause 2

    Detta är varör just cause är awsm! http://www.youtube.com/watch?v=ZJEneKg9t5I GJort den själv Btw
  9. :3 <3 blir alltid glad av den hät låten!! http://www.youtube.com/watch?v=Z_xqHOVFt6E
  10. max95

    Årets Spel.

    Vaaaaar är just cause 2 :)??!
  11. max95

    Just Cause 2

    jag sökte och fann, NOT. Tyckte det var lite tragiskt att det inte fanns nån tråd om detta underbara spel! därför tog jag saken i egna händer och gjorde den här tråden. här kan du skriva om problem du har i spelet, nåt kul du gjort i spelet, eller lägga upp ditt favoritklipp om just cause 2, eller lägga upp egna strapatser du fått på film! ge gärna tips om hemliga ställen du hittat! :)
  12. En fråga. vill du ha kvar henne? ANMÄL INTE. Du måste prioritera. en sak är säker, det är våldtäkt, men ändå. du får väga mellan vad som är viktigast!
  13. inget märkvärdigt kanske, men kanske när jag gick på en parkering på väg mot mAx hamburgare och snubblade huvudstupa på ett skosnöre. Eller när jag tappade min svindyra gitarr och en snäll pensionär underrättade mig om händelsen. då nästan skrek jag JÄVLAR i hennes ansikte. fan vad jag var stressad. 8000 riksdaler är inte små pengar...
×
  • Skapa ny...