Hoppa till innehåll

Proccito

Medlem
  • Antal innehåll

    3094
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    30

Proccito vann senast dagen på 19 Oktober 2021

Proccito hade det mest gillade innehållet!

3 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Göteborg

Senaste profilbesökare

18047 profil visningar

Proccito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

161

Community anseende

  1. Proccito

    Bärbar Asius

    Kolla extra så CD-läsaren har USB-kontakt. Då är det inga problem.
  2. Hur ska man förklara för skatteverket att man tjänade pengar på att köpa saker?
  3. varför köra något OS under Windows 7?
  4. Du köper ett moderkort, hårddisk, processor, ramminne, nätaggregat och ett chassi som passar ihop med varandra och sätter ihop alla delar där dom passar.
  5. För mig är svaret självklart Windows, men det är mest för att jag aldrig fått några Linux-distributioner att funka, samt att de flesta spel idag kräver DirectX. Men allt beror på vad du ska ha det till, eller vad dina krav är.
  6. Proccito

    Gaming Dator

    Budget och vad ska du använda den till? Är du beredd att bygga själv?
  7. Så länge dem stationära datorn har standard-mått på delarna så är det inga problem. Ibland kan tex HP ha sina egna formfaktorer på moderkorten vilket gör det mer besvärligt för uppgraderingar, så håll utkik efter det. Jag skulle inte rekommendera att du köper en billig stationär dator för att sedan byta delarna, för att du får inte ut bättre prestanda för det, och det brukar egentligen inte bli billigare. Länka gärna vilken dator du tänkt köpa och vilka delar, så kan jag försöka hjälpa dig.
  8. Min första tanke var att du måste blivit medlem jätte tidigt. Tänker sedan efter och kollar min profil. 2 månader kvar tills jag har varit medlem i 10 år. Tänk var tiden går fort! Grattis!
  9. är medveten om det, men det är det enda jag kan anta, då han säger att hans meddelande nämner "memory" och jag kan inte komma på något annat som kan nämna det. Samt att när min dator stängdes ner, uppgraderade jag från 8 gb ram till 16, och då var problemet löst.
  10. Proccito

    Halva Livet

    Tror jag känner igen dig sen en tid tillbaka faktiskt. Det är faktiskt ganska kul att se gamla människor komma tillbaka!
  11. kan vara att ditt ram-minne tar slut. Tryck på windows knappet, högerklicka på "dator" och välj egenskaper, och ta en screenshot med vad du ser i det fönstret och ladda upp här.
  12. Proccito

    Rosa Skärm

    hade samma problem, med DVI. Den satt lite löst, så likt ArcticEmpire säger, så var allt gult. Och ingenting hände vid kalibreringen där jag ändrade på den gula skalan.
  13. Jo, jag har sett vägskyltar att vissa leder till Zagreb, och att Zagreb ligger längre in i landet. Men man är ju aldrig säker!
  14. hur hittade du massa kroater i Zagreb? låter jätte konstigt.
×
  • Skapa ny...