Hoppa till innehåll

Ozoon

Medlem
  • Antal innehåll

    2496
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Östersund

Ozoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Förstår inte riktigt hur det här är tänkt, är det över forumet i någon tråd man har skapat, eller är det genom att träffas och lära ut grejor. Hur som helst så hade jag väl kunnat göra båda, att träffa nån härifrån är väl inga större problem då dom flesta är ganska unga. Sen är jag ganska naiv också, så skulle nog inte vara några problem. Har folk intresse så är det ju rätt kul att lära ut, och skulle det "vara ett helvete" så är det väl inget problem att strunta i det heller. Frågan är väl hur detta ska genomföras, kan bli rätt osmidigt, samtidigt som det för vissa kan bli rätt kul och kanske ge nya vänner. Men det beror som sagt på en hel del faktorer. Med bra genomförande kan nog detta bli riktigt lyckat, dock vet jag inte om fuska.se är rätt plats. Beror på hur seriöst medlemmarna tar det.
  2. Haha säger jag bara :)
  3. att köra select satser från PHP kod är inte svårt, det kan du googla dig till, men sen hur du ska göra din sökmotor intelligent på något vis kan bli desto värre, beror ju självklart på storleken på databasen, men eftersom du antagligen inte har en gigantisk databas som hålls uppdaterad med nån crawler så lär du inte kunna göra något google liknande. men att söka igenom dina egna tabeller är ju inte allt för svårt, typ som söka medlemsfunktionen här, det är ju bara köra en "select id from users where namn=VARIABEL;" "typ".
  4. bara att göra en funktion som randomar ett tal, och sen sätter det som "style='left: variabeln;'" sen tar ett nytt och kör det som top. och då självfallet ha position: absolute; i style-taggen för objektet. sen köra en setTimeout(function() { funkNamn(); }, 1000); sätt ID på objektet innehållandes det som ska flyttas till typ "box" sen köra en getElementById('box').style= och sen left: X; top: Y; nåt åt det hållet iaf.
  5. sessions känns ju rätt mycket smidigare också, men det kanske bara är jag? sen kan du ju beskriva uppbyggnaden av din databas. har i annat fall kod för detta, men precis som med elf så kan jag inte mycket säkerhet, att spara md5 hashen på lösenorden istället för klartext krävs ju inget geni för.
  6. Ozoon

    Router Problem

    på www.portforward.com kan du leta reda på din router, sen står lösenordet nånstans i den guiden, om det är default lösenord då, brukar vara password, admin eller 1234. men antagligen lär den låga nedladdninghastigheten bero på att folk inte laddar upp tillräckligt... beroende på hur du tankar då..
  7. Ozoon

    Bästa Firefox Addonen

    fireftp och flashblock är dom två bästa enligt mig!
  8. så var vi alla när vi var unga och dumma ;Dfast oftast inte lika lata http://www.readwritethink.org/materials/comic/ den hittade jag på google på 2 sekunder, där kan du göra allt med några knapptryck, blir ju varken personligt eller assnyggt, men det är enkelt!
  9. Du bör nog läsa på hur formulär funkar... Med PHP blir det jävligt enkelt i alla fall.. sen vad 13åringen här ovanför menar vet jag inte, men han har antagligen fel i alla fall (= googla php mail()
  10. Båda lagen i Total Annihilation är robot-arter. Bossen är "Commander"'n, som har D-Gun, det elakaste vapnet på hela spelet, kan bygga byggnader, hela allt och alla andra. Byggandet och helandet sker med denna "gröna spray". Banorna var antingen helt i metall (ibland med inslag av vatten), öken, banor mest bestående av vatten, men på land fanns det då träd som "dekoration" (som man även kunde utvinna energi ur) Låter otroligt mkt som Total annihilation, som är ett av, enligt mig, tidernas bästa spel!
  11. Big Mac faktiskt! Ser om jag kommer ihåg det imorrn så fixar jag det...
  12. finns intresset så kan jag leta reda på min mall maniacs skiva och rippa in det. PM isf.
  13. style="border: 1px" eller style="border: 1px solid #FFFFFF /*(färg i hex)*/"
  14. dawn of the dead från 76 är en klassiker, se den, asbra film shutter är den bästa skräckfilmen jag har sett (den thailändska versionen då, amerikanska lär väl suga) annars kan ni ta klassiker! night of the living dead the shining nightmare on elm street friday 13th halloween chainsaw massacre
×
  • Skapa ny...