Hoppa till innehåll

Apakalsong

Medlem
  • Antal innehåll

    728
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

Apakalsong vann senast dagen på 20 Mars 2014

Apakalsong hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    -

Senaste profilbesökare

9024 profil visningar

Apakalsong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community anseende

  1. Spelar The Sims-spelen nästan bara för att bygga hus och strukturer vilket gjorde mig besviken då The Sims 4 nästan bara fokuserar på "Live-mode". Väldigt synd också att de, som du säger, utelämnade en del grundfunktioner för att få folk att köpa expansionerna som kommer ha de funktionerna. De har dock lyckats väldigt bra med live-mode och det är fortfarande ett ganska bra byggläge. Det är ett kul spel, men inte värt pengarna imo.
  2. Åkte till skroten i grannkommun och köpte en gammal snuskig generator med kompisen från ovan. Åkte sedan hem till honom och demonterade den kassa generatorn i bilen och monterade den nya. Nu sitter jag återigen vid datorn med en snus under läppen och en kaffekopp i handen.
  3. Gick upp vid 09.00, åt frukost med flickvännen och gjorde liknande morgonrutiner. Åkte sedan till gymmet och flickvännen drog till skolan. Hon hade en lång håltimme vid lunchtid så vi åkte hem till mig, där hjälpte jag henne med matteläxor och lagade mat. Sen åkte hon tillbaka till skolan. Efter det tänkte jag och en kompis att vi skulle byta generatorn i hans bil med generatorn i min gamla bil (som fortfarande står på gården) för att hans bil inte laddar batteriet. Men så kollade vi på generatorn och det var tyvärr inte samma så vi gick in och spelade tv-spel istället. Nu har jag suttit i cirka 2 timmar och bara läst på random internetforum med en snus under läppen och en kaffekopp i handen. Good day so far.
  4. Apakalsong

    Ditt Skrivbord!

    Har inte haft några problem med det än i alla fall.
  5. Apakalsong

    Ditt Skrivbord!

    Nyss uppdaterat mig till Windows 8.
  6. Har en fördjupningsuppgift i Matte 5 som handlar om mantelarean av en rotationskropp... och har jag kommit till en riktigt knivig integral och skulle vilja ha hjälp den en primitiva funktionen till följande: (x * (r^2 - x^2)^(-0,5))^2 Skulle vilja förenkla den till: x^2 * (r^2 - x^2)^(-1) men då skulle det betyda att den primitiva får exponenten 0, vilket skulle göra det till 1 och det känns fel. Tacksam för svar :)
  7. Det är fixat nu. På Youtube, eller?
  8. Skulle vilja ha hjälp med en uppgift då jag knappt förstår någonting i det här kapitlet, kombinatorik. Uppgift: I ett rum ligger 7 alvringar och 3 taggar från igelkotten Igor. Du ska lägga dem på rad. På hur många sätt kan du lägga dem på rad? Ringarna och taggarna är inbördes identiska i den mening att du kan strunda i deras interna ordning. Har kommit fram till att svaret är 7!/3!=840, men är väldigt osäker på om det stämmer. Tack på förhand. ________________________________________________________________________________ Efter lite tänkande så kom jag fram till att problemet är liktydligt med att välja 3 positioner av 10, vilket ger svaret 10 över 3=120. Haha (hatar det här kapitlet).
  9. Nyss köpt Far Cry 3 (Steam sale, woho!). Så nu ska jag försöka rädda mina vänner, men först ska jag försöka crafta ett weapon holster och, vad de nu kaller det, som ger mig möjlighet till att bära mer ammo.
  10. flashback.org youtube.com tankafetast.se tankaner.com swesub.tv
  11. Varför hatar du henne? Episkt late game.
×
  • Skapa ny...