Hoppa till innehåll

Xagez

Medlem
  • Antal innehåll

    178
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    192.168.0.1

Xagez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Xagez

    Ditt Skrivbord!

    Hade tråkigt igår så höll på och pillade lite, till slut såg det ut såhär!
  2. Xagez

    Möss.

    Har en MX518 och det är den bästa och mest prisvärda datormus jag haft, har haft den i alla fall tre år nu och den håller fortfarande, fast jag har tappat den, tagit bort plastlagret runtom scrollhjulet och knapparna och misshandlat knapparna allmänt. Det enda jag märker nu tre år senare är att muspekaren kan hoppa lite ibland men tror det är därför jag har lite hårstrån och skit i sensorn på undersidan, hehehe... Och den är för övrigt inte bucklig alls, passar min hand perfekt samt att den har ungefär samma "skal" som G500 bara att de har flyttat runt knapparna lite på den (är väl en uppföljare på MX518:an?) Har själv funderat på att byta mus dock, är grymt nöjd med min MX518 men vill helt enkelt ha något nytt, och funderar därför på att köpa G500:an som har samma, sköna passform som MX518:an! Kort och gott, välj Logitech.. det är kvalitet det!
  3. Xagez

    Ip Nr Till Domän

    Jag använder (använde) DynDNS när jag hostade min Minecraft server, det fungerar helt okej! Det jag har märkt på sistone är att man måste skriva in vilken port man hostar på i själva URL:en, det behövde man inte förut. Dvs såhär, förut behövde jag bara skriva hostnamn.dyndns.org för att kunna joina min server, nu krävs det däremot att man skriver hostnamn.dyndns.org:25565 (som är porten jag använder för servern) när man connectar till den.
  4. Att du kommer hit och kastar skit på folk som köper PS3 istället för Xbox tycker jag bara är töntigt och idiotiskt, jag har inga problem med Xbox 360 what-so-ever, är en bra konsol men alla tycker olika.. och nu ska vi göra dina s.k argument invalida. Dina (påhittade) nackdelar: inget antivirus Varför skulle man behöva ett antivirusskydd? Det enda sättet man skulle kunna få ett virus till en konsol (Xbox, Wii m.m inräknat här också som inte heller har nåt virusskydd) är att man laddar ner någon fil från en dator, det enda problemet är att viruset är skrivet till Windows och inte PS3:s egna OS, att man skulle ladda ner någon konstig fil via PS3s Webbläsare ser jag som något väldigt osannolikt. nästan inga spel har full hd stöd xbox360 har det så xbox har bättre grafik http://wikibin.org/articles/list-of-full-h...-ps3-games.html Hittade ingen lista för Xbox, den där listan är iaf ifrån 2010 och listar ett flertal PS3 spel som stödjer 1080p. Att jämföra grafik mellan spel är bara patetiskt och leder ingen vart, några spel ser bättre ut på 360 och några på PS3. dosan är oskön Din personliga åsikt, jag tycker en PS3-kontroll med Real Triggers slår en Xbox kontroll med hästlängder. om man ska koppla in gh gitarr tex måste man ha en jobbig usb wireless adapter Palla störa sig på det? Jag har en USB adapter för ett trådlöst tagentbord och jag stör mig inte nå nämnvärt på det. svindyr Köpte mitt PS3 Slim 160GB för 1900 kr, tycker du det är dyrt så undrar jag vad du tycker är ett rimligt pris för en konsol? knappt några familjespel Buzz, Sing Star, Little Big Planet 1, LBP2, Lego POTC, Lego Star Wars, Flertal andra Lego spel, Shrek: Forever After, EyePet, Monopoly Streets, Toy Story 3, ModNation Racers, Guitar Hero, Ratchet and Clank Listan kan göras lång samt jag köpte inte mitt PS3 för att spela barnspel (elr familjespel) bortsett ifrån Little Big Planet som funkar för alla åldrar :) spelen är i 8/10 fall dyrare en xboxspel Inte så överdriven skillnad, finns många spel som är billigare till PS3. Exempel ifrån spelbutiken.se: L.A. Noire Xbox 360: 447 kr PS3: 427 kr Brink: Special Nordic Edition Xbox 360: 248 kr PS3: 248 kr Fallout: New Vegas Xbox 360: 238 kr PS3: 195 kr Call of Duty: Black Ops Xbox 360: 398 kr PS3: 368 kr knappt några only for ps3 PS3: 187 spel Xbox 360: 221 spel Och en sak som jag tycker är bra med PS3: Finns ingen spärr på PS3 att du bara kan köra spel som är tillverkade i Europa som det gör på Xbox 360, så det är fritt fram att köpa ett spel i Kina när du är på semester där för en billig peng om du så vill, som det tråkigt nog inte går att göra med ett 360.
  5. Du måste starta wow som administratör för att det ska funka, var samma sak med mig och det funkade galant när jag högerklickade på WoW-ikonen och tryckte kör som administratör.
  6. Xagez

    Pc-spel

    Minecraft, jag tycker du ska skita i Black Ops.. blev grymt besviken på det när jag köpte det.. långtråkigare spel får man leta efter imo *Activating the worlds largest anti-flame shield* Bring it on!
  7. Sådär, nu borde det funka igen.
  8. Är något fel på datorn jag hostar servern på, ska starta om den så får vi se om det funkar då.
  9. Alrighty, servern är igång.. vet inte om jag orkar ha igång servern hela tiden, vi får helt enkelt se. xagez.dyndns.org är IP:n, som vanligt.
  10. Hur många bilder per sekund filmar Fraps i? Desto lägre fps = desto laggigare då den sänker fps:en i spelet när fraps är igång. Om jag spelar in något i Minecraft spelar jag in i 30 fps i sekunden, laggar inte något alls. Om du har en äldre version av FRAPS kan du ju uppdatera, kanske är något bugg som gör så att det laggar.
  11. Skickar du mig mappen så kan jag lägga upp den på min server och starta servern igen, problemet är att hMod som är servermoddet jag kör med inte uppdateras mer (officielt, några har gjort sina egna versioner men de är buggiga som fan) men kan väl köra med något annat server mod som typ Vanilla, MCAdmin eller nåt.
  12. Tror de skrivit fel, såg att någon tipsade om det här på ett annat forum för sisådär 7 timmar sedan. Skulle de upptäcka felet kan de kräva att de som beställt den måste betala vad den egentligen skulle kosta eller skicka tillbaka den, det står i avtalet när man reggar sig. Norska cdon.com säljer hårddisken för 858 kronor: http://cdon.no/elektronikk/western_digital....0_2tb-12973522
  13. Tänkte att vi skulle ha en allmän tråd här i nya iPhone/iPod forumet där man kan showa sin snygga hemskärm till folket, och när man ändå håller på kan man ju prata lite om teman och andra saker som har med design på våra iOS-produkter att göra! Jag börjar väl med att posta en bild på min hemskärm, det enda man ser på en screenshot är att jag andvänder ett tema, som heter Glasklart och det finns på Cydia för er som vill ha det.
  14. Bara köpt saker via datorn på sistone, men det senaste som var typ två månader (kommer inte ihåg vilket datum cata släpptes, var väl i december någongång) sedan beställde jag Cataclysm och Starcraft II, men jag gillar inte SC2..blir bara uttråkad när jag kör det.
×
  • Skapa ny...