Hoppa till innehåll

swagzter

Medlem
  • Antal innehåll

    2155
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Säger ej
  • Ort
    Skåne

swagzter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ptcha, mer folk som ska vara så negativa om exakt allting.
  2. Ne, jag ska nog sluta att hänga här trots allt. Var inte alls lika trevligt som jag kom ihåg det. P12'er + politiker-wannabees = kaoz. Känner jag fuska rätt så låses tråden nu och man får ett antal varningar, eller så kommer 20 pers och skriver "hej då tack för att du lämnar fuska" etc. Och ja juste, välkommen till fuska TS. :)
  3. Då föredrar jag nog faktiskt riktiga personer. -.-
  4. En b-rud på fuska.se? Man kanske skulle börja hänga här lite oftare.. ;D
  5. Kunde inte bry mig mindre.
  6. Gå in i din vanliga sms app - inställningar - sen slår du av aviseringar. Då kommer bara Handcents aviseringar visas!
  7. swagzter

    Förstöra Saker

    http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=239976 ^ Köp detta tangentbord o rage'a på det! Själv har jag ett gammalt tangentbord som inte är särkilt fint längre.
  8. Jasså, har du testat den? Själv tycker jag genom att ha jämfört en Galaxy S samt en ARC bredvid varandra så har ARCs touch mycket bättre respons. Den har grym kamera samt SE har lyckats med launchern. Bra processor, RAM etc också!
  9. x8* Sony Ericsson ARC är faktist riktigt bra för att vara SE. Den har dom lyckats med!
  10. Fattiga eller vad? "Nää tror du verkligen att någon skulle ge bort en 48h kod?" .. WOAW, det är värt en förmögenhet. Hade jag haft en 48h kod så skulle jag f*n ha gett den till dig! Lagom trött..
  11. Nej, det kan du inte! Däremot så kan du lägga över allt du har på en extern hårddisk eller onlineutrymme.
  12. Designmässigt så skulle du kunna byta bakgrundsbild samt header. Menyn smälter även inte riktigt in med resten av sidan!
  13. swagzter

    Valborg!

    Mja, i lite brist på trådidé så skapar jag en valborgtråd! Skriv vad ni gjort/gör under valborg, nån kul händelse eller något som har med sista april att göra helt enkelt. Själv kom jag precis hem efter att ha varit ute lite med ett par polare.
×
  • Skapa ny...