Hoppa till innehåll

Ryssfemma

Medlem
  • Antal innehåll

    3676
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm, Sverige

Senaste profilbesökare

14454 profil visningar

Ryssfemma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Community anseende

  1. Vill inte ta av mig nostalgiglasögonen, vad tiden går fort
  2. Fuska var likt wall street med mynten och en fungerande valuta. Kunde också pröjsa någon och designa din hemsida, logga eller liknande för mynten.
  3. Dave, 2022 så låser admin upp mitt konto på 0012 och då får du väl pilla i naveln över 2006 :) Fuska.se visar verkligen en journal över vilket "Outlaw" man var och inte insåg att regler fanns då.
  4. 8/10 Inte vart på forumet ett tag men dig har man sett på sistatin .
  5. Vilken version utav Windows är det? Ska följa med en skiva som sköter allt, brukar stå Windows. Under datorn ska det finnas en serienyckel som du slår in när datorn ber om det. Beroende på version så skiljer det sig på hur lång tid det tar. Går så mycket fortare att installera Windows 7 och 8 än att installera Windows XP.
  6. Vanligtvis använder man vattenpipa med tobak som är det mest vanligt förekommande och det innehåller nikotin, vilket är beroendeframkallande. Smaken och lukten får hjärnan också att asscosciera det med något bra, så ja, beroendeframkallande är det. Röker du även nikotinfritt så kan det också falla i en vana, då man tycker att det är gott. Men då kanske man tänker att det är bättre att tugga tuggummi? Nikotinbegär är enkelt att bli kvitt, vanan av att röka vattenpipa, cigaretter och snus och alla nikotinalternativ är det svåra. Att bryta mönstret. Om du tycker om att röka vattenpipa så tycker jag att du ska göra det, men gör det till något du bara röker på helgen. Kan tänka mig att är okej, undvik dock andra komplement som cigaretter och snus.
  7. Ja, tänkte det som en egen sida. Så folk har möjlighet att skicka in tips och tricks med mera. Har också skrivit om det här innan, men det ska gälla både ovanstående och fusken i dag. Är man och söker fusk till GTA på Xbox - sidan så tycker jag att vid varje fuskartikel, så ska det finnas någon typ av hänvisning som tyder "Hittar du inte fusket du söker eller har någon fråga kring nåt uppdrag? Besök vårt forum och ställ en fråga till 40 000 medlemmar på vårt Xbox forum." Nåt liknade i den stilen skulle skyffla in mer aktivitet till forumet.
  8. Vad som tog väldigt mycket död på siten var möjligheten till att skapa gratis gruppforum, i och med så föredrog medlemmar det. Varför? Jo, för att anarki var fullt tillåtet och FUSKA.SE började likna ett forum vars interna konflikter var mellan ett par sekter. Moderatorerna var jäviga av sig, massa påtryckningar från medlemmar som ansåg sig själva som veteraner mot nya medlemmar. Och modsen verkade inte bry sig alls om det, i och med att man var kompis med den ena och den andra. Sidan behöver en push, bli lite mer relevant. Med bland annat nyhetsflödet. Öppna upp en avdelning t.ex där man diskuterar och släpper tricks om hur man jailbreakar en telefon eller rootar.
  9. Hej, har stött på ett litet problem, eller ja, nåt som blir värre och värre med tiden. Har haft Windows 8 sedan release och allt har funkat bra. Men för 2 veckor sedan efter att ha installerat lite program som t.ex söker drivrutiner osv så fick det datorn att sega ned sig rejält. Parasiten conduit installerade sig på datorn och ändrade sökmotorn utan tillåtelse, installerade toolbars och massa minispel. Jag laddade ner Malwarebytes som gjorde kvitt på problemet snabbt och effektivt. Dock har jag stött på lite problem på vägen. Varje gång jag startar datorn och jag kommer till klassiska skrivbordet så börjar Windows UI't blinka med metrotemats bakgrundsfärg och tillbaka till klassiska temat. Om och om igen, och varje gång jag startar datorn så blinkar det allt oftare. Det enda som går att öppna under tiden de blinkar dem minuterna är aktivitetshantaren, så jag får syn på något som kallas "Thumbnail Handler Extraction Host". Och varje gång det blinkar till så öppnas det en ny process utav den i samband med det. Jag har sökt på google och inte hittat nåt vettigt alls förutom systemåterställning men som inte verkar lösa problemet. Har möjligtvis någon en idé kring problemet?
  10. Ryssfemma

    Droger

    Vi har fett i hjärnan, det är också fettceller som byts ut långsammast bland alla fettceller i hela kroppen.Därför är det så viktigt, att få i sig bra fettsyror i sin kost. THC i hjärnan ett par gånger under ett år är ingen fara, en daglig dos i ett par år kommer dock märkas.
  11. Ryssfemma

    Droger

    Eftersom THC är fettlösligt så kan det sätta sig i hjärnans fettceller. Fettcellerna i hjärnan är banan för alla signaler i hjärnkanalen, så jo, efter ett par års rökande så blir man seg i sitt tänkande.
  12. Klart det är, många kan tycka att Cannabis inte kan ge nån abstinens, men det gör det såklart.Det är ju såklart inte det är värre än alkohol, rent skademässigt. Det är däremot inte lika lätt att tjäna pengar på Cannabis, som alkohol. Det kommer hittas sätt att göra det på, däremot inte i dagsläget.
  13. Nu pekar jag inte finger på nån, utan jag riktar det här till människorna Crona (admin) har runt sig på forumet. Att tråden "Lever Fuska.se fortfarande?" låser sig, bara för att medlemmar diskuterar forumets framtid. Ja då får man skylla sig själv om forumet hamnar på en rak sträcka mot graven. Det där är inte okej, medlemmar ska få diskutera om forumet hur mycket de vill. Det är ju medlemmarna som ser till att forumet finns kvar, det spelar ingen roll om alla är medvetna om att admin har mycket att göra. Spårar folk? Ja, kära mods, admin har gett er möjligheten att ta bort inlägg. Om ni inte vet hur man gör, då kanske det är dags att ta om mod - kursen igen. Annars kommer nya medlemmar bara uppfatta er som arroganta, det tjänar inte någon på, särskilt inte fuska.se.
×
  • Skapa ny...