Hoppa till innehåll

ggdover

Medlem
  • Antal innehåll

    326
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

2 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Vet väl inte jag!

ggdover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tycker det är dåligt att man inte kan köra split-screen campaign. Men det skulle förstöra storyn lite. Vem skulle den där andra snubben vara isåfall? Roach/Ramirez + Soap/Den där svarta snubben? fast om soap hade varit en spelbar karaktär så hade mycket av storyn i uppdragen förstörts t.ex
  2. samma här fast jag stampa lite i golvet när jag dundrade bas i mina data högtalare så det msåte ha skakats till. men man kan gå till game eller gamestop. kostar 40 kr hos game, tar 1 timma säger dem men en kille fixa det åt mig på 20 min :D och jag lovar alla ni andra som inte råkat ut för det. det är inte roligt när skivan som skrapas är ett 3 dagars gammalt modern warfare 2 :( tur att det funkar nu :lol: kom ihåg var försiktiga om erat xbox!!! :D
  3. Den är väll fortfarande relativt fräsch, åtminstone relativt aktiv. jo visst men jag tänkte om man kunde sätta upp något nytt så man skriver t.ex: Julkvällar med Xboxlive. jag menar eftersom nu till jullovet kan man nog få ihop ett rejält "party" eftersom många har mycket med tid för man har semster och lov :) Fortfarande inte omöjligt att arrangera i min tråd. Aja, jag är inte mod. men vi kanske kan skriva något nytt på första inlägget på din tråd. Bara lägga till lite för att flera ska uppmärkas av det. Inte för att det inte är måånga utan att flera ska uppmärkas.
  4. Den är väll fortfarande relativt fräsch, åtminstone relativt aktiv. jo visst men jag tänkte om man kunde sätta upp något nytt så man skriver t.ex: Julkvällar med Xboxlive. jag menar eftersom nu till jullovet kan man nog få ihop ett rejält "party" eftersom många har mycket med tid för man har semster och lov :)
  5. Mitt xbox har äntligen hittat hem till mig återställd från rrod den hämskaste mörkaste! :D så nu har jag äntligen också fått chans att smaka på l4d2 och modern warfare 2 och jag måste säga hittills att jag är GRYMT imponerad!!! Det kanske beror på att jag inte riktigt hade lika stora förväntningar som andra för jag blev riktigt förvånad hur grymt dem båda var!!! :o då komer min lilla fråga då :D ... om det finns några som är sugna på att köra lite survival o kanske versus på l4d2, lite spec-ops eller multiplayer på modern warfare 2 eller kanske göra en liten clan på modern warfare 2 :D jag skulle inte säga att jag är världens erfarnaste spelare. Men jag sitter o spelar minst 1 timme per dag (Vissa dagar kan jag dock inte p.g.a. träning o.s.v. ), specelt på helger sitter jag som en natt uggla! jag spelar för nöjets skull och har inget emot att fördjupa mig lite i spelandet genom att göra en clan bl.a. så skriv era gamertag och spel som ni vill spela (skriv gärna fler än bara modern warfare 2 och l4d2). Ni kan också starta en ny fräsh "spelkväll" tråd som jag vet en grabb som går under namnet "the moose" här på forumet har sattit igång innan. Så låt oss samla så många xbox spelare vi kan och försöka skapa en många grymma spelkvällar som alla kan ta nöje av. tack så mycket om ni visar ert engagemang i detta för mig och alla andra xbox-älskande gamers! :) p.s. min modern warfare 2 skiva har blivit repad av xboxen, det kommer förhoppningsvis återställas inaom 1-2 veckor.
  6. måste lägga till fasten att jag går lite off-topic. Om man skaffar Modern Warfare 2 utan xbox live så har man missat typ 90% med spelet. Ganska menningslöst med Modern Warfare 2 utan xbox live tycker jag ;) ledsen att jag gick off-topic!
  7. det som händer är att dem har en perk som heter second chans som funkar likdant som på cod 4 där den heter last stand i stället. Fast i cod 5 när man ligger nere med pistol (i second chans läge) så kan andra i laget komma fram och uppliva en. Tycker inte extra funktionen att man kan liva upp en är så effektiv för chansen är inte stor att ngon annan har den perken (båda måste ha second chans för att det ska funka) och att den tar tid till att liva upp en. I såna fall om man spelar med en kompis som man chattar med hela tiden fast det är ändå rätt svårt att lyckas med det.
  8. ggdover

    Halo

    jag tror dem kommer fotsätta göra halo spel så länge det säljer bra (vilket det gör!!!). men att dem fortsätter på halo 3 och att man får spela som master chief som i halo1, 2 och 3 tror jag inte för den trilogin är avslutad. men jag är spänd efter nya halo spel fastn det inte blir samma sak som halo 3 o alla dessa. tyckte dem gjorde ett riktigt bra jobb med halo wars s varför inte? :)
  9. testa DX Fusion798 (eller med något annat mellanrum.
  10. 360 suger inte, det har bättre live än ps3

  11. Jag tror jag har addat dig redan.Du är väl DX Fusion789? Jag är JeppeBoy95 :D jaha, det var du! :P har du några friends som spelar left4dead eller som du brukar spela med. Vi får ta o spela nångång för jag har typ ingen o spela med för alla mina friends spelar halo 3 :P
  12. YES!!! Märkte det i morse. F'*n vad jag har väntat på något sånt här till left4dead. Asso left4dead är det bästa som någonsin gjorts!! :D Vad har du för gamertag?? jag har så få friends o spela left4dead med o det våre skit skoj att ha några o spela med som man chattar med lite mer!! :D
  13. ggdover

    Nåt Fel

    testa ochrööra på scartkabeln när den sitter i. Om skrämen rör sig lite så har du felet. ;)
  14. var ett tag sen jag spela saints row 2. Har det inte längre. men jag kom ihåg att på saints row 1 i allfall kunde man ringa en person som automatiskt satte sig i förarsättet när man sätte sig i en bil när man hade "ringt" henne. Har du kollat om det finns nägon sån kontakt på saints row 2??
  15. men man kan ju se på en kille/tjej om dem är säkra som e det tjejer tycker en kille man får intresse av ska ha. om han går med typ "stora steg" framåt och sträcker på sig när han går och vad han har för kläd stil typ så är han ju en säker kille. om man för försiktigt typ blygt lite nervös och lite "emo-stil" (förlåt om jag är lite för mycke "emo-rasist") då är det en osäker grabb som inte tjejer inte riktigt får intresse av tror jag. Så kan man om man bara ser på personen gissa om den är säker eller inte. Vilket e lite liknande att gissa vad dem har för slags personlighet med mera lite.
×
  • Skapa ny...