Hoppa till innehåll

t00ncheat

Medlem
  • Antal innehåll

    335
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    falun

t00ncheat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjena Tänkte bara höra om ni vet hur man får lägre ms i CS 1.6. Just nu ligger den på runt 45-50 typ. Nåt speciellt man ska skriva i consol?
  2. Halloh. Nu är det så att jag har en väldigt skiftande ping när jag spelar cs :S Det konstiga är att jag inte hade det förut utan det har börjat nu och hållt på nån vecka eller nå. Jag har 2 mbit/s internet tror jag. Och det är 3 st som sitter på samma genom en router. Pingen kan vara normal typ 1 minut sen stiger den till 300-350 sen går den ner till 200 sen typ 130 sen är den normal ett tag igen.. Har ni nå tips för att jag ska lösa det eller finns det inga förutom att köpa bättre internet etc.
  3. Tänker mig mer något mer så här : http://www.youtube.com/watch?v=ibE7IqEjni4 Hoppas ni förstår :D
  4. Tjena söker snyftar låtar. Som är sorgsna och man nästan blir ledsen av, iaf lite känslosam. Nån som har några bra tips på såna ganska tunga låtar? :lol:
  5. Har fortfarande inte löst det.. :S Hjälp...
  6. V-syncen ska väl vara av? Det har många andra sagt iaf :S Det är väl på alla servrar. Men det konstiga är att jag har 60 fps..
  7. Tjena har börjat fått 60 fps i cs utav nån konstig anledning och det har börjat "hackat" fram.. Springer några steg "hack" springer några steg igen "hack" väldigt störande.. Jag tror jag har haft 100 förut hela tiden iaf. Jag har "tvingat" av V-syncen. Nån som kan hjälpa mig? :P
  8. t00ncheat

    Twintip

    Ska du hålla på och snurra och sånt typ 720 etc, så jag skulle rekommendera ett par runt ca 160-165. Men håller du mer på med att bara åka runt och vill ha en skön känsla i pisten så väljer du ett par längre. :) Annars frågar du i en butik bara :D
  9. Tjena nån som vet nån bra sida där man kan hyra cs 1.6 servrar gratis som inte har VAC. Jag vet en sida men där får man bara hyra en gång om dan och det är Starservers. Där får man klicka i en ruta om man vill ha VAC eller inte. Vill bara ha förslag och inget annat så som "J*vla Nååb Fuskare". Den som ger nåt förslag som funkar kommer få lite FM :rolleyes:
  10. Tjena en liten dum fråga bara... Vilket CS är det man ska köpa på steampowered.com för att bara få CS 1.6. Är det "Counter strike"? För jag har inte hittat CS 1.6? :rolleyes:
  11. Tror jag köper GameCom´s headset :)
  12. Starta datorn i felsäkert läge?
×
  • Skapa ny...