Hoppa till innehåll

Luxaxix

Medlem
  • Antal innehåll

    1754
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Tidaholm

Luxaxix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Luxaxix

    Eu-fiddy

    Det enklaste sättet att urskilja kineser från europeér är helt enkelt att googla tillverkaren.. Exempel på Europeiska mopedtillverkare: Derbi, motorhispania, Rejiu (Spanska) Gillera (Italiensk) Pegouet (Fransk)
  2. Måste bara ge dig creds för att du fortfarande ser hopp för henne! Skämt åsido, kan du inte visa henne hur kalkylatorn fungerar? Jag antar att du har någon mer avancerad kalkylator med grafritare o.s.v. I den kan du ju skriva in 2r^2 samt (2r)^2 och visa hur räknaren hanterar paranteserna.
  3. Varför inte? Wikipedia är modererat av hundratals bottar, och av tusentals volontärer, något som ingen annan sida än NE själva kan stå för. Att informationen dessutom är bättre och fylligare på wikipedia gör det till en klar 1:a på faktasidor. Men eftersom NE inte är gratis finns det enligt mig inget alternativ som är säkrare än Wikipedia, och därför gör Wikipedia till den enda sidan som är vettig att söka information på. Nu snackar jag såklart om Grundskola och Gymnasie, när det kommer till högskola är kraven på källor lite mer, och du bör göra intervjuer och liknande för att säkerställa information.
  4. Finns ingen information om Kugghjul på Google vad jag vet... Till skillnad från vilka andra sidor, som är helt modererade av anställda?
  5. Gamla nationella? Tror 2009 är officiellt.
  6. Låter som du behöver nya hörlurar. Surfa in på *UFs hemsida och beställ nya. Vi håller otroligt låga priser jämfört med konkurrenterna! På sidan kan du antingen beställa direkt mot förskottsbetalning eller så kan du skicka ett mail så löser vi det åt dig. MvH *UF
  7. Du kommer inte ångra dig. Otroligt prisvärt, och känns inte alls plastigt som t.ex. G11/G110
  8. Luxaxix

    Domän

    Svenskadomaner.se rear just nu ut domäner för 1kr (+moms), då ingår ett år.
  9. Aha, du menar typ Dämpade ljus, (hög) musik och dataspel?
  10. Tycker wordpad duger till skolarbeten och dylikt. Föredrar notepad, men om man får en word-fil så klarar inte notepad av att läsa den, så wordpad är ett måste. Nog för att det inte heller klarar av det, men man kan iallafall få fram vad det står. Men som sagt så är Notepad så sjukt mycket bättre. Finns bara det nödvändiga + drar knappt någon prestanda, går snabbt att starta o.s.v. Har inte Word atm för jag är för lat att hämta skivan och installera det... Hade det innan jag formaterade datorn (5 månader sen)
  11. Är i övermorgon, börjar liksom bli dags att bestämma sig, speciellt då det är ca 10 platser kvar.. ^^ WASD: Rinner en liten bäck strax bakom Elmia, på väg mot Willys, har inte sett några ankor där, men följer du den uppåt eller nedåt kanske du har tur och hittar några änder åtminstone :)
  12. Haha lol. Som ovanstående säger, dock räcker det att dina föräldrar gått ur.
  13. Nog är det svårt allt. Tror dock ärligt talat inte att sommarjobben påverkas så mycket av världsekonomin, åtminstone inte i småstäderna, kan vara annorlunda i stortstäderna.
×
  • Skapa ny...