Hoppa till innehåll

Hanrockar

Medlem
  • Antal innehåll

    265
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Hanrockar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Spel är inte min starkatse punkt ;) men tack ändå. Någon annan? :)
  2. Hanrockar

    Bli Skribent

    Hej. Jag skulle grymt gärna bli skribent för något sida/tidning. Finns det någon sida ni vet som söker en skribent? Någon som kan hjälpa mig med detta? Vore sjukt bra! :) Hjälp mig nå min dröm ! :) // M
  3. Hanrockar

    Film Online?

    Vad tycker ni om att titta på filmer Online på datorn? Själv, tycker jag det är fel. Det förstör hela konceptet med att titta på film. När man ska se på film tänker man sig att man sitter vid tv med popcorn. Men jag kan ha fel. VAD TYCKER NI?
  4. Ge mig några bra sidor där man kan publicera böcker online på. Har hört om Vulkan, men gillade det inte så mkt. Tacksam för hjälp ;)
  5. Jag har lärt mig göra egna mac program, vill se. Kan ni göra det? Jag gör det i Xcode. Vad gör ni?
  6. Hör man att jag har kommit in i målbrottet? :o
  7. Sho alla. Min musik är bra :) Lyssna och kommentera! http://www.youtube.com/watch?v=caazOLIioG8...re=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=-adTkcHB-FE...re=channel_page :) // EMOTIO
  8. Hanrockar

    Göra En Hemsida

    Om du gör en sida på freewebs och skaffar ett domän på webb.se kan du få: .se.nu, .inc.se, .team.pro HELT GRATIS. Detta är ett kanonerbjudade. OBS! Köp inte domän på webb.se om du har freewebs! Det funkar inte!
  9. Hej. Kastade mig på ett försök att göra min sims serie i sims 3 utan hack eller något. Säg vad ni tycker :D
  10. Hej. Det finns många forskare som forskar och undrar (även jag). GÅr det att klona celler hos en människa och sedan sätta in dessa cellerna hos en annan? Går det att föra över en bra gener igenom att klona celler?
  11. Hanrockar

    Live Show?

    Hej. Har hört att man kan göra en såkallad "live show" på internet. Går det? Finns det någon sida folk tittar på en helt okänd ? Tacksam för svar!
  12. Hanrockar

    Sälja Musik?

    Hej. Vilket är det lättaste och bästa sättet att sälja musik på internet? Letar efter något liknande itunes eller så? Tacksam för svar!
  13. Hanrockar

    Vulkan.se

    Hej. Har lagt ut en bok på vulkan.se - men är det folk som köper där? Och hur gör man för att få folk att köpa boken? Så att folk hittar den mm?
  14. Hej. Jag har hittat en sjukt bra sida vid namn freeplaymusic där man kan ladda ner gratis insturmental låtar som annat folk gjort och laddat upp. Jag undrar finns det fler sådana sidor, med mera typ pop låtar eller så? Lagligt och gratis*
  15. Vet inte. Det blir väll helt Photobuckle av det då?
×
  • Skapa ny...