Hoppa till innehåll

Jolt

Medlem
  • Antal innehåll

    1585
  • Blev medlem

Profilinformation

  • Kön
    Man

Jolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hörde någonstans att man i framtiden tydligen ska kunna fixa organ med dessa. Jävligt coolt.
  2. Med bara ögat ser väl Orionnebulosan ut som en något suddig stjärna bara? Testa Stellarium, du kanske kan se något där.
  3. Ja, då välkomnar vi väl det nya året och ställer oss istället frågan; vilka spel hade ni tänkt att skaffa 2013? Själv är jag ganska sugen på Diablo 3. Har ingen schyst dator så PC versionen har jag inte testat. Kanske det. Förvisso finns det väl en liknande i ps3-forumet men en samlad tråd skulle kunna vara något.
  4. Haha jag var fan inne på att skaffa en mandolin i somras. Hade glömt det. Är osäker på hur familjen ska göra med julklappar i år. Men jag skrev ner ett par månader med Netflix och en extern hårddisk i alla fall.
  5. Har köpt Fifa 13 nu, får det nog inom några dagar... :)
  6. Django Unchained i mitten av januari.
  7. Filip och Fredriks podcast :P 100:e avsnittet som de körde live.
  8. ^ Såg också Pi rätt nyligen, lite väl fucked up för min del. Man blev ju nästan galen själv när telefonen fortsatte att ringa i slutet. Riktigt fint filmat iallafall, stämningen fick man med bra. Twin Peaks för hela slanten just nu. Fan det bästa jag sett i tv/film väg.
  9. Tog upp det här igen för några veckor sen, och lyckades inatt. Min andra eller tredje klardröm och den klaraste av dem, ändå kunde jag inte flyga som jag gjorde första gången. På något sätt blir jag alltid lite osäker på om det verkligen inte varit en falsk LD jag upplevt. Under drömmen är allt solklart och precis när jag vaknat också, men senare blir jag fundersam. Men det kanske bara är för att allt bleknar bort lite.
  10. Antagligen bara Fifa 13 och Black Ops 2.
  11. Jolt

    Patcher

    Går det inte att ändra sånt där själv då? Typ klubbnamn, liganamn etc.
  12. Vad har du för mobil i dagsläget? Hur mycket använder du den?
  13. Övningsköra - Slagsmålsklubben
×
  • Skapa ny...