Hoppa till innehåll

Papegojskit

Medlem
  • Antal innehåll

    299
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Higgabiggadonglandet

Papegojskit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Damned Brocolli Goofy's Servant Phonesellers
  2. Papegojskit

    Muhammed Bilder?

    Jorå, jag skiter i era argument. Titta på nyheter och sluta blunda. islam är en skit religion som inte borde finnas. Asså jag tycker inte illa om personerna som tror på den, jag gillar bara inte religionen. Kan inte riktigt hålla med dig där... det finns absolut ingen sak som skit religion. Om de vill tro på deras gud, så kan det väl få tro det. Dock kan jag hålla med om att det är EXTREMT onödigt att börja j*vlas med allt och alla för några bilder.
  3. Papegojskit

    Osynlig

    det var nåt sort matrial tyg eller nåt sånt Åh, har du läst vad vi sagt över huvudtaget? Det finns inget sätt att bli osynlig bara sådär! Vi kommer med enkla teorier, det är inget som faktiskt finns. Lyckas man skapa en tv som projekterar bilden från en mittpunkt och ut på sidorna så man inte behöver någon "bildram" så skulle man kunna göra så att man har en kamera kopplad till tv:n, och är tv:n riktigt stor skulle man kunna kamoflera en bil eller en människa- SKulle vara väldigt användbart i krig osv. gjode typ så med en bil och typ två experter skulle hitta en bit i från och det var rätt svårt :o Du får ursäkta mig så mycket, men vad i H*LVETE snackar du om? Att försöka para sig med en bil kanske? Nej, om Harry Potter kan, så kan vi väl också? Hmm... Jag kan komma på några saker man kan göra som osynlig som jag nog ej bör säga här... :rolleyes:
  4. "bra ämne jag gör" är nog ett bättre svar.
  5. Papegojskit

    Hur Ser Ni Ut ?

    Man kan se det på dina ögon j*vlar alltså :o
  6. 1) Din bästis är ju asbra kompis med henne sa du ju, då måste hon ha en pojkvän redan. 2) Är hon en snigel kan det ta ett tag att gå till bion. Precis som jag sag, nissling, precis som jag sa...
  7. Woah, tack så mycket då för att du bannade min kompis. Detta var det sista forumet han kunde hålla sig lugn på innan han gick helt amok. Lika gott åt honom. Kan man inte sköta sig får man skylla sig själv. Aldrig sett maken till ordval på en tolvåring. Han var jävligt slängd i käften den grabben. Så har han alltid varit, min käre vän, så har han alltid varit.
  8. Schlutet achv dischküschionechn für mig. Förschtåchr du vad jag menachr?
  9. Woah, tack så mycket då för att du bannade min kompis. Detta var det sista forumet han kunde hålla sig lugn på innan han gick helt amok.
  10. Ja det kan man. :D Och tack för svaret oddy. Dom flying mounts man köpte i Outland? Men ja. -.- Men bara i 78+ Vare inte 75+?
  11. Jag vet, om han var så dålig i skolan skulle han inte få sitta vid datorn av sina föräldrar antagligen.. -.-
  12. Såklart inte, om de inte är horor såklart.
  13. "Och hon e ju assa snäll..och hon e snigel sen 2 år ( min bästis e as bra kompis med henne han frågade konstigt nog :S xD)" LOL!! Föresten... om du är 15 år borde du väl gå i samma klass som henne? :huh: Har du gått om 2 klasser? Fokusera på skolan först säger jag bara då, och satsa inte på flickvänner.
  14. Bara för att du är "så vuxen" när du är 13 år betyder det inte att du är världsvan. Om du verkligen vill ha en flickvän så ta nån ur gruppen med tre pers. Annars så kan du försöka med den där du gillade. Jag är ej vuxen, men 13 år är rätt mycket om du tänker efter. Brur väl på hur man tänker, tycker 8 år har gått fort.. hur som helst så känner jag en snubbe som har haft ett förhållande i 12 år fast det var för ungefär 3 år sedan han talade om det så 15 år. alla är inte skitförhållanden men de flesta försöker nog inte lika hårt som dom borde heller Tack gode Gud att det var någon som äntligen förstog vad jag menade!
×
  • Skapa ny...