Hoppa till innehåll

ouagadougo

Medlem
  • Antal innehåll

    927
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Västerås

ouagadougo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skulle gissa att dom kanske släpper ett tangentbord till Wii också. Det skulle iaf jag vilja ha. Och så nåt chattprogram för Wii vore fint.
  2. Alltså, batteritiden beror på en massa faktorer, bl.a. ljudnivån på Wiimoten, hur mycket du rör den och vilka batterier man har. Men med bra batterier (typ dom man får med Wiimoten från början) räcker ganska länge.
  3. Sant, dom har inte annonserat nåt om det än, så troligen dröjer det, men som sagt, det kommer troligen att komma.
  4. Tror att det skulle gå på Paper Mario, men är inte säker.
  5. Som rubriken antyder så finns det äntligen finns det detaljer avslöjade angående kontrollerna till SSBB. Tydligen så ska man kuna använda ALLT till SSBB: Wiimote, Wiimote + Nunchuk, Classic Controller och GC-kontroll. Hoppa in på www.smashbros.com för mer info.
  6. Varför gillar alla Hyrule temple? Den suger ju! Den är så dryg, just för att den är så stor. Själv gillar jag Brinstar (helt underbar med min favvogubbe, Ness) och Final Destination. Sen gillar jag Kirby Land Classic (eller vad den nu heter)
  7. Jag har hört att det kommer bli någon gång i höst. Det kommer definitivt inte att bli innan typ september. Jag tror snarare på nån gång i november/december.
  8. Du går fram till den som varg. Antingen så kommer du tat kunna börja yla direkt, eller så måste du trycka på A. Sen ska du yla på samma sätt som vinden blåser (det kommer att visas hur du ska yla).
  9. ouagadougo

    Ssbb

    Eventuellt kommer det kanske att fungera som kontrollerna i kommande Mortal Kombat: Armageddon, som har utlovat aqtt man ska kunna utnyttja Wii-motens unika egenskaper för att ge en ny nivå fighting-spel. Tyvärr har jag lite dålig koll hur kontrollerna kommer att funka där, men jag vet att de kommer att fungera.
  10. Megaman blir svårt, då det inte är Nintendo som äger rättigheterna till honom. Men, det finns ju en liten chans. En anna sak som jag gärna skulle vilja se är ett riktigt bra online-stöd. Det skulle var med spelet; att man skulle kunna köra över internet.
  11. Är det någon som vet om SSBB kommer att ha något som helst onlinestöd? Det vore riktigt jäkla kul att spela det över internet.
  12. Du tar upp en och hoppar ut i luften. Då kommer du att glidflyga. Försök att landa på plattformen ute på sjön.
  13. Final Fantasy XII Tekken 5
  14. Är du LV 75 lär du inte behöva träna mer för att klara spelet, men om du nu behöver fler levels så tränar jag vanligtvis i övre delen av Northern Crater. Detta va den analedningen att fienderna där är starkast.
  15. När du träffar på den första väggen ska du välja att springa. Spring till dörren så träffar du en annan vägg (jippi). Tricket är att gå fram till grejerna på sidan av gången. Det är en sorts facklor som man kan tända och som gör att väggen går långsammare eller snabbare. Så se till att välja rätt facklor. I övrigt är det bara att slå den sy mycket du kan.
×
  • Skapa ny...