Hoppa till innehåll

leffe

Medlem
  • Antal innehåll

    17
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Göteborg

leffe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. leffe

    Massakern

    f*n va synd att inte alla barnen dog ändå. Skulle va skönt å se bilder på dem när dem ligger ner.
  2. Jaaa aDmIn dEt VaR dEt BäSta aPRILskäMMtet jAg NågonSin gÅtt På.
  3. Ni är då inte lite mobbade. admin: sätt avatarstorleken på 60*60 så man ser annat än bilder på forumet..
  4. folk med färre år på nacken än jag menar jag nartuligtvis då. K3nG4 fick luft ifrån?
  5. Oh "du kommer en dag få veta sanningen". Hur kommer denna sanning uppenbaras skulle jag då gärna vilja veta. Det finns också mängder av statistik på människor som inom olika religion-sekter tagit självmord, blivit sexuellt utnyttjade mm. Detta förekommer bla. i Jehovas Vittnen och Livets Ord. Vill be om förlåtelse för fel ordval, minderåriga ska det nartuligtvis vara =).
  6. Ha i åtanke att jag enbart gör det här för att jag tycker om att provocera småbarn som tar allt så personligt så att det blir roligt :D Ungar, ignorera Chihuahuas meddelanden för det ända hon vill är att skapa en armé med gud-anhängare för att ta över världen. Ferrie: Det finns ingen gud. Tro inte på en myt, tro på dig själv istället :D (gäller er andra också(förutom Chihuahua för hon förlorad tyvärr) ).
  7. Snälla gråt inte, det ordnar sig. Lycka till med modemet
  8. aj aj aj, tror du inte gud kommer att straffa dig om du uttalar dig negativt om en medmännsika? Aja, får väl be en bön nu så jag gud förlåter mina synder. Hoppas jag inte får rött ljus bara
  9. Summa av kademumman: Ferrie har inget sinne för humor och säkerligen inte mer än 12-13 år. EDIT: han behärskar inte vissa ord i det svenska språket särskilt bra heller Chihuahua ser ut att vara hopplöst förlorad i guds rike och kommer troligtvis gå med i en sekt när hon har lagt nåra år på nacken. Därefter tar hon säkerligen självmord eftersom hon förstår att det inte finns nån gud och allt hon har tänkt och trott inte stämmde.
  10. Hahaha.. förstår du innebörden av ordet ironi?
  11. Vad orolig jag blir... Men vem vet, gud kanske tycker vi har syndat för mycket och styr in astreoiden i vår kära planet
  12. Tillåt mig att smålé :lol: . Källor på att en asteroid slår ner på jorden 2017, tack.
  13. evolution=utveckling..... skitsnack?
  14. ---------------------------------------- Och om vad ska du säga samma sak om mig? Religion har du antingen växt upp med eller så söker du någon sorts trygghet vilket nartuligt leder till någon religion ... Snälla detta med religion är bara myter och skitsnack.
×
  • Skapa ny...