Hoppa till innehåll

JosJuice

Medlem
  • Antal innehåll

    1773
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Säger ej

JosJuice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JosJuice

    Wii Krashning

    Ja. HBC är jättelätt att ta bort, men om du modifierar något annat kan det bli svårare.
  2. JosJuice

    Wii Krashning

    Om man bara har HBC installerat och inte har modifierat så mycket så borde det inte vara någon skillnad alls. Om man däremot försöker ändra på systemmenyn, IOS eller något liknande så kan det nog bli lite instabilt.
  3. De är ju kompatibla med varandra...
  4. Men tråden säger ju inte vilket spel det handlar om? sS:
  5. Jag dog. Man måste inte skriva in rätt namn för den andra. Det fungerar ändå.
  6. NEJNEJNEJNEJNEJ Varje gång någon säger det där (händer hela tiden) dör jag. DET BLIR INTE BRA. Kanto i GSC var inte bra med tanke på hur storyn och levlingen fungerade (och Kanto var ganska begränsat p.g.a. minnesproblem), och att göra ett spel där man slänger ihop fem regioner hjälper ju inte direkt. Alla regioner kommer vara extra tråkiga då.
  7. Vänta tills det fixar sig.
  8. Vad handlar den här tråden om?
  9. Även om det kanske bryter mot den regeln var nog admins tanke att man inte skulle få lov att abusea/hacka forumsystemet för att skapa kaos. Jag tror inte att han har något emot det, fast man kan ju inte vara helt säker om man inte frågar.
  10. Onlinetjänsterna är mycket mer begränsade än Xbox Live, men ja, man kan spela online med andra och skicka meddelanden till dem (fast de kommer fram några timmar för sent också). Man kan även köpa WiiWare-spel online, eller spel till äldre konsoler (upp till N64). Det finns lite blandade Channels där man kan göra annat också.
  11. Det är exakt samma sak. FPS och MMORPG är genres.
  12. 42 All-Time Classics använder touch till i princip allt utom att pausa spelet.
  13. Det vanligaste sättet att ansluta är att använda en router för att skapa ett trådlöst nätverk. Både WEP och olika sorters WPA fungerar, till skillnad från DS som bara stödjer WEP. Du kan också använda en ethernet-till-USB-adapter, men jag vet inte riktigt vad den heter. Den ger lite snabbare hastighet men fungerar endast till Wii och så tar sladdarna upp lite plats. Det tredje sättet är med en Nintendo Wi-Fi USB Connector som egentligen är till DS, men detta är ett ganska kasst alternativ eftersom att den inte säljs och man måste ha på en dator varje gång man ska ut på internet. Det blir mycket drivrutinskrångel med den om man kör något annat än Windows XP och jag tror inte att den fungerar alls om man inte har Windows.
  14. Ifall det här är frivilligt skulle det nog fungera bra, men det kanske är svårt att lägga in funktionen i forumet.
×
  • Skapa ny...