Hoppa till innehåll

Knewt

Medlem
  • Antal innehåll

    82
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Knewt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tja, man behöver nog varken vara någon "huvud expert" eller raketforskare för att lista ut att du varken kan HTML eller PHP. Btw, jag tror att du kommer få mer hjälp om du slutar att mytta, men det är bara en teori jag har.
  2. Knewt

    Min Första Sida

    Match.com har mellan 30 mars till 30 april ändrat sina ersättningar. Du får 2,5kr per klick.
  3. Ett inlägg borde du allt få =).

  4. fan va tomt det var här

  5. Knewt

    Dead Division

    Inget som lockar mig direkt. Sidan är mörk, tråkig och det enda man får veta är att det är ett spel av något slag. Sidan skulle behöva mer färger, grafik som berättar på ett ungefär vad det handlar om, screenshot från in game och gud vet vad. Jag skulle iaf ALDRIG regga mig där om jag inte var tvungen (no offence. Designen är inte ful, bara ruskigt tråkig. Jag blir uttråkad innan jag ens hunnit kolla upp vad DeadDivision är för något). Önskar dig lycka till.
  6. Tänker mest på grafiken. Om jag jämför den här designen med det jag tidigare sett från honom så, nä, då får jag svårt me å tro att han gjort den här själv. Okej, det står Copyright by coczo, sidan ligger på din server.och det bevisar... vad? EDIT: Fast du behöver inte bevisa något, för jag bryr mig inte.
  7. Headern tar onödigt plats på höjden, folk med låg upplösning måste scrolla för att ens få syn på content. Det är inte bra. Menyn såg heller inte så bra ut. Tycker istället att du skulle kunna göra fyrkantiga menyknappar som du lägger längst ner i headern under loggan, så kan du samtidigt få upp din content högre upp på sidan. Annars, snyggt. Har dock svårt och tro att du har gjort den där själv.
  8. Äh, om du använder dig av samma layout som jag använt till ett meningslöst projekt så tänker jag inte direkt kalla in kavalleriet. Att du snor fuskbays design känns dock lite allvarligare. Kan du förklara vad för material jag har snott? Plywood och diverse tyger. Du var 8 år och skulle inreda en trädkojja med dina pappor. Minns du? Nä, jag tycker att det är ganska uppenbart. Du kan nog lista ut det själv. Alternativt läsa GoldenMew inlägg.
  9. Äh, om du använder dig av samma layout som jag använt till ett meningslöst projekt så tänker jag inte direkt kalla in kavalleriet. Att du snor fuskbays design känns dock lite allvarligare.
  10. Åh, titta, Fuskbay! Eller, nä... Det var visst en kopia. And for the record, Grozzy gjorde dessutom den nuvarande designen (den du snott) utifrån en layout som jag arbetat ut. Gav honom dock permission att sno den.
  11. ...Om man inte citerar inlägget ovan och vill använda snabbsvar, då? Jag har stört mig på att det inte fungerar att citera med snabbsvar. Vore skönt med en sådan "funktion". Javascript :)
  12. Knewt

    Min Lilla Hemsida! :d

    Det beror självklart på hur du byggt upp sidan. Gör om, gör rätt.
  13. login.php är en katastrof.
  14. Copyright © OtherStuff - 2009 Graphic's not made by us! Låter seriöst ^_^
×
  • Skapa ny...