Hoppa till innehåll

Kartell

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Kartell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Mitt tp har blivit knäppt! Det är inte konsolen utan jag vet att det är spelet. Eftersom jag kan spela andra utan problem. Spelet låser sig på precis samma ställe och det är när man ska köra vagnen till byn! Det har inte hänt förut men jag behöver hjälp!
  2. Julihann! Det måste vara hemskt, att varje gång man möter någon. Är man rädd för att bli skadad, jag tror du menar mentalt. Du värkar inte ha så bra självförtroende ...
  3. ok ... kan det vara att jag är trög? Är det någon här som kan lite mer om internet, jag har ju haft mitt i ca ... 5 månader eller nått sånt ...
  4. Har kollat där me hittade inget, vad har kanal 2 för addres?
  5. Nej sorry det är INTE fable. Det är likt det håller jag till 100% med. Det spelet jag menar är mycket sämmre grafik och är äldre ... Är ni säkra på att ni inte vet något mer spel som låter som detta? Om det hjälper ... så gick det programet på 1,2 eller 4. Kan gått på 3 med men är inte säker vet att det INTE gick på 5. Men jag tror mäst på att det gick på 1. Så har det programet möjligtvist en hemsida så att jag kan hitta spelet?
  6. Ops såg inte alla hej i gästboken fören nu ... sorry :S

  7. Jag såg en reseption om detta spel för ett par år sedan ... jag är ganska säker på att det var till denna konsol men ... jaha! Spelet hadde fantsy tema, man slogs med svärd och magi. Om man gjorde elaka saker, som att döda folket i städerna. Desto fulare blev man och folk började spotta åt en och kvinnor och barn sprang från en. Man kunde gifta sig och få barn ... om man var god kunde man få uppdrag och blev attackerad av onda varelser ... jag undrar om någon känner igen denna beskrivning? Min syster fyller år efter nyår och hon beskrev spelet likt det här och eftsom jag kom ihåg att jag sett reseptionen så ... HINT, spelet är mellan -5 år. Alltså mellan 5-0 år, (tror jag) Tacksam för svar, skriv gärna namnet på något spel som ni tycker passar in!
  8. Ah! Det är så den funkar! Coolt med en gästbok!

×
  • Skapa ny...