Hoppa till innehåll

Regnbagsbarn

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Regnbagsbarn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag behöver hjälp med lvl 8. Jag har problem med att hitta kistan i ett rum. Det står på zelda.com att det ska finnas en kista i det rummet men jag hittar inte de, det enda som finns där är två ormar och sen sånadär grejer som man ska hälla pulvret i. (Jag pratar om small key 6). Någon som kan hjälpa? Och sen känns det ju helt omöjligt att döda minibossen, jag dör ju hela tiden! :S Någon som har tips på hur man klarar honom?
  2. Nu har jag ett annat problem istället. Jag kom på hur jag skulle göra, men nu om jag väljer Story mode, eller vad det heter, då ska man gå och fixa håret och det kommer fram en ruta som säger att man ska trycka in K (men ovanför den är det en pil eller något liknande), men när jag trycker på K så går gubben bara åt vänster. Jag måste ha fel knappinställningar eller något, någon som vet hur jag ska göra?
  3. Hej jag fick mitt Tony Hawk American Wasteland idag. Det jag nu undrar är hur man gör en ollie tex? Det står i boken att man ska hålla inne 5an men inte funkar det.. Jag kanske gör fel..? Och sen en annan sak, när tiden gått ut på första banan så kommer ju en liten meny fram, men jag kan inte komma därifrån, jag har testat alla knappar på tangentbordet och det slutar alltid med att jag får trycka ctrl+alt+del, så ska det ju inte vara, hur ska man göra? Har jag fel inställningar? Tack på förhand!
  4. En fråga bara, på zelda.com så står det att man ska flytta en staty inne i 6ans tempel, men jag förstår inte hur! Jag har försökt med allt möjligt men jag får det inte att fungera. Hur ska man göra?
  5. Åå tack så jättemycket för hjälpen!! :D
  6. Jag har länge haft problem att hitta nyckeln till "bossen" i den andra grottan man kommer till. Var finns den någonstans? Eller hur ska man göra för att få den?
×
  • Skapa ny...