Hoppa till innehåll

MrJesper

Medlem
  • Antal innehåll

    1138
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Där jag bor

MrJesper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. MrJesper

    Blogg

    Vad tycker ni om min kompis blogg? http://stenstenman.blogg.se/
  2. Hej, jag vet inte om det är Windows 7 som gör det men jag kan hur som helst inte installera GTA. Det kommer upp ett felmeddelande som ser ut såhär Mycket mer vet jag inte, vad finns att göra?
  3. Nej, jag vet inte vad som hände. Men dem ska vara samma storlek.
  4. MrJesper

    Redigerad Bild

    Hej, nybörjare på Gimp, men nu har jag fixat ihop en hygglig förbättrad bild på ett foto. Kan man göra något mer? Original Redigerad
  5. Nexusen är ju så bra för att den inte har någont andrapartsgränsnitt. Den använder sig ut av s-k vanilla android. Men hade jag köpt en ny mobil nu så hade det varit en Galaxy Note för skärmens skull. Men det är min åsikt. :)
  6. Hela klassen skall själva göra ett tal som är på 15minuter om valfritt ämne på engelskan. Jag har valt Vitryssland, men skit i ämnet. Men för ett tal på engelska som är 15 min långt (400% längre än förra året) krävs ju en hel del förberedelser. Och det är så att jag undrar, hur många minuter (ungefär) är ett Word-dokument med Calibri-font och 12pixlar stora? Man vill ju inte plumpa på att kört för kort tid, det vore ju lite pinsamt.
  7. Jag tycker att Gameloft har bra spel, även Droidhen. Jag gillar Grooveshark till androiden. Andra bra applikationer kan vara Hitta.se SMHI Facewrap osv,osv. Kolla dig omkring i market, det är det lättaste sättet. Det är ju bara ladda ner 40applikationer/gång och sedan radera dåliga.
  8. Eller så ger du han bara ett svar. Nej X8:an har ej fått någon uppdatering.
  9. konstigt att ni inte får datorerna. Till och med på ett gymnasium med skidlinje får dem datorerna. Inga värstingar men ändå med en I3 processor. OnT Du lär ju inte få en i7 processor i den prisklassen. Visst i5 men inte i7.
  10. varför märker du inte att vid 4500kr så klarar dem näst intill alla spelen. Onödigt med en fator för 50 000kr
  11. Tror du inte att det blir för lite ram i den för redigering?Dessutom brukar inte AMD:s vara billigare? Tänkte att man måste få ut ungefär samma processor för alla är ju i samma prisklass.
  12. Galaxy S (1), klarar alla spel och apps på market otroligt bra och är billig.
  13. Hej, jag skulle vilja bränna några filmer som jag gjort på DVD. Vilket program ska man använda? Det är okej om det kostar men helst inte över 5000kr. Formatet är .Avi och Divx/Xvid kommer inte riktigt ihåg. //MrJesper
×
  • Skapa ny...