Hoppa till innehåll

fuskarpontus

Medlem
  • Antal innehåll

    52
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Dedu!

fuskarpontus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fuskarpontus

    Cykelhjälm

    Jag är 11 år och har det inte. Bara när vi är på ´´utflykt´´ i skolan för då måste man. (cykelutflykt).
  2. fuskarpontus

    Longboard

    longboard är sämst för att man kan ju inte ens görra tricks. Och då fattar jag inte hur tech deck har börjat göra ´´fingerlongboards´´ och ´´fingeroldschoolbrädor´´.
  3. Skejtar men är sämst kan bara ollie.
  4. Idioter kollar ni inte på MTV när det står att man inte ska göra så? (Inget hat eller nått för jag har själv gjort det :lol: men ändå!)
  5. Kan ingen billig men världens bästa fingerboards har dom på www.blackriver-ramps.com. (Jag skojar inte!) Dem harr också världens bästa ramper. Visssa grejer är tillochmed handgjorda!
  6. Har köpt en på Hollywood för 1500. Känn på den ´´kompisen´´.
  7. fuskarpontus

    Skateboard Bräda

    Girl eller plan B från Hollywood.
  8. Foundationbräda bullet truckar bullet hjul och så har jag glömt bort kullagret. Den är köpt på Hollywood för 1500
  9. Nu har jag skaffat ett program och en riktig videokamera så att tråden kan låsas nu.
  10. fuskarpontus

    Fingerboard

    FB är aslätt ju. sätter ollie kickflip Impossible (nästan) pop shove it 360 shove it fs shove it och allt det där i faike.
  11. Fortsätt ova, jag kan ollie så högt min arm når och så kan jag kickflip. Kan shove it och FS shovet och allt det jag sagt i fakie. Men inget i switch. Kan nästa Impossible och på youtube gör jag min första double kickflip. Fortsätt ova, jag kan ollie så högt min arm når och så kan jag kickflip. Kan shove it och FS shovet och allt det jag sagt i fakie. Men inget i switch. Kan nästa Impossible och på youtube gör jag min första double kickflip.
  12. fuskarpontus

    Tech Deck

    Som nybörjare kan du köpa tech deck och dom går absoult inte sönder för att dem är av plast. Och när du är lite bättre kan du köpa från www.blackriver-ramps.com.
  13. I västerås finns det på toys R us för 80 kr fast dem suger. Ska köpa en för 900. Men du kan börja med en tech deck på toys.
  14. Är du knäpp eller det är ju dom som är bättre! Blavkriver och dom för 900 äger sönder tech deck 10ggr i rad.
  15. fuskarpontus

    Spöken

    hm... Kan väl vara vind som slår på huset... Eller möss som kör rugby. ROFLMAO!! Men vår tv kan bara hamna i standby läge med fjärkontrollen och den låg på bordet när det hände. Så jag kanske borde ändra till att den hamnade i standby läge. Fender det var väl du som var så rädd för 2012? eller minns jag fel? (inget dumt)
×
  • Skapa ny...