Hoppa till innehåll

GZT

Medlem
  • Antal innehåll

    509
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Kukkola

GZT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. GZT

    Sömnproblem

    För mig så är det rätt enkelt: Går jag och lägger mig tidigt så känns det på morgonen som att jag har sovit länge, även om det tar några timmar innan man somnar. Ett tips för morgonen jag kan ge dig är att ha minst två väckarklockor, du kan ha en dedikerad klocka och mobiltelefonen samtidigt. Om vi nu säger att du ska gå upp klockan 07:00, ställ den ena klockan på det och den andra på 06:40. Det är lättare att gå upp om man vaknar en 15-20 minuter innan man behöver lämna sängen så kan man vila och ha det lite skönt. Med den tekniken har jag gått ifrån att försova mig i genomsnitt mellan två till tre gånger i veckan till någon enstaka gång per termin.
  2. GZT

    Upphovsrättfråga

    Jag vill inte verka otrevlig eller så, men juridiskt sätt så är det inom Sverige definitivt olagligt. Guitar Hero rent visuellt räknas som grafik och är med andra ord ett upphovsrättsskyddat verk, i Sverige får du inte ens lägga upp en bild från ett tv-spel på internet om du inte är delaktig i produktionen eller har tillstånd. Det är strängt, men så är det.
  3. I fall där graffitin sker i dedikerade områden, typ en vägg eller liknande som endast är till för det, så kan jag inte se något fel med det. Det finns mycket kreativitet i det och ett bra sätt att uttrycka sig. Däremot kan man ju inte riktigt säga att något i den här stilen är särskilt okej.
  4. GZT

    Favorit Godis.

    Choklad är ju djävulens redskap, så oerhört tråkigt godis. Sura tungor ftw!
  5. Faktiskt så får man bånge ca; sju gånger i sömnen under en vanlig natt när man sover.
  6. Alltså, tror du på fullaste allvar att våld skulle kunna lösa en sådan situation varje gång? Det här är världen vi lever i, som Phil Collins skulle ha sagt.
  7. Inception är ju helt skruvad i början kan jag hålla med om men det tar inte lång tid förrän pusselbitarna faller på plats. Överskattad är den också, huvudmomentet är så sjukt utdraget.
  8. Spelar ju absolut ingen roll ifall det är hans flickvän eller någon han inte känner överhuvudtaget, det hon gjorde var fel. Jag skulle då verkligen inte uppskatta att en tjej hade sex med mig om jag ändå sa nej. Klart att killar också kan bli våldtagna och det är inte bekvämt för någon av de som är inblandade. Minns att jag läste om en kille som blev våldtagen av en tjej och fick en kulspetspenna inkörd i urinröret, vilken utsatt kille skulle inte anmäla det?
  9. Var inte så säker på det! Bara du lär dig tekniken kan du fånga vilken tjej som helst, jag lovar... ;-) Själv så är jag inte kär i någon sedan något år tillbaks. Det är inte kul att vara olyckligt kär, men när man väl fått något gjort åt saken så känner man sig så galet modig på något sätt. Svårt att beskriva.
  10. Jag minns en No-lärare som jag hade för några år sedan, hon var då inte den roligaste typen.
  11. GZT

    Facebook

    Fast att lägga sig själv i den situationen uppfattas inte som behagligt hos alla.
  12. Jag är inte kär och det är inget jag saknar direkt. Har aldrig haft en flickvän så jag har något att få uppleva senare i livet, fast om man gillar någon väldigt mycket och försöker få något gjort åt det och är modig så att man får allt ut sig så ska man känna sig stolt över det. Även om allt i slutändan går åt fanders så är det alltid bättre än att inte göra något och ångra det under resten av livet. Jag har bara varit kär en gång och jag gav det ett försök, det kunde egentligen gått betydligt bättre om jag inte messade upp allt under andra halvan av det hela men jag har fått några vackra minnen från den tiden ändå.
  13. GZT

    Facebook

    Synd att 99% av användarna inte gör det.
  14. GZT

    Facebook

    Fast på samma sätt som Facebook så är ju Msn inte riktigt till för att snacka med folk man möter varje dag. Nu har jag visserligen inte använt mig av Msn på åratal, men jag pratade aldrig med folk på Msn som jag träffar vardagligen. Vill jag snacka med någon kan jag lika gärna ringa personen istället för att sitta vid en dator. En diskussion på Msn eller via annan chatt som tar en timma att skriva mellan varandra kan man ta på mindre än tio minuter i telefonen, snacka om slöseri med tid. Anledningen till varför jag sitter här och är inne på forum såsom Fuska.se är inte för att hålla kontakten med någon, utan för att som sagt delta i diskussioner och uttrycka sig på ett fritt och anonymt sätt.
  15. Stämmer faktiskt inte. Finns otroligt många filmer är baserade på böcker, främst filmer från 50 till 70-talet och oftast så övervinner filmatiseringarna trots att det kan finnas en del avsaknaden. Jag blir positivt imponerad att någon faktiskt nämnt Pansarkryssaren Potemkin, det är ett stort mästervärk.
×
  • Skapa ny...