Hoppa till innehåll

desertpures

Medlem
  • Antal innehåll

    428
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

desertpures's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Haha, Hamas...Visst är de lite småkomiska och läskiga ibland men varför tror du att de har allt det där hatet geniemot ''Isreal'' för? Tror du inte att hatet har en grund som staten ''Isreal'' gör värre för varje år eftersom de försöker stötta ut palestiner ut ur det landet som var deras?
  2. desertpures

    Irakkriget

    Det är synd att folk här verkligen tror att Usa ville stöda folket för att befria de från diktaturen. Såna personer tänker inte mer än vad media säger till de. Sanningen är de var där för oljan, inget annat. Förutom att Saddam Hussien inte var deras knähund längre så de var tvungen att ersätta honom med en annan occuperad arab. Samma med afghanistan. afghankriget om man får dra en parallell är för att trygga opiumproduktionen som hade rekordår förra året. 2001 när talibarnerna hade kontrollen så brände de ner fälten vilket gav en årsproduktion på 200 ton. 2007 var den 8200 ton och man kan se foton på NATO trupper vakta fälten. Det omsätter över 150 miljarder dollar och är en viktig industri för väst. Kommer nån av er vad Usa sa om Irak? Att de hade massförstörelsevapen och stöttade al-Qaida, och vad hände med allt det snacket? Hittade de några bevis? Nej! Oh, synd att se att människor tror på grejer så lätt men det börjar få fart i mellanöstern nu! Den ena knähunden till Usa efter den andra störtas!
  3. http://www.youtube.com/watch?v=M74TtW_rb80 Subscribe/Rate & Comment <3
  4. Hallå där! Vill bara säga att jag har påbörjat en soulwar clan och skulle vilja ha med några svennar i chatten...så om ni är intresserade av soulwars är det bara att joina ''Mmsyther'' clan chat. Välkommen :D
  5. Är du dum eller? Villken värld/server blir det i? world 121 :)
  6. tjoo! Ska ha 99attack på lördag,om ni vill komma så är ni välkomna :D datum; lördag,klockan 21:00 plats:duel arena
  7. Själv gillar jag att spela på ''2specced'' för att träna mina Pk skills
  8. Jag undrar om man får ladda upp nakna pixel bilder,har aldrig något på mig när jag spelar runescape =o
  9. från gammal account som blev hackad :( har en ny nu
  10. hello, ska skaffa 99 ranged snart och tänkte bjuda in fuska.se alla som har lust kom onsdag nästan vecka ungefär klockan 21:00 mer detaljer kommer snart när jag har närmat mig 99:)
  11. grattis på 99 def ;)

×
  • Skapa ny...