Hoppa till innehåll

Matski

Medlem
  • Antal innehåll

    660
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Epitaph

Matski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Rock Band Big in Stockholm - 10G
  2. Jag äger ett 360 då alla spel som intresserar mig antingen enbart 360 eller till både 360 och PS3. Det beror helt på hur du själv tycker, om du ska sälja ditt 360 så gör det privat då alla affärer är snåla asgamar.
  3. Jag har en trådlös adapter. Har en trådlös router, och det fungerar jättebra för mig, trots att routern står på nedervåningen och mitt Xbox på övervåningen.
  4. Några av mina senaste: Search and Destroy (10) GH3 Solo Career (25) GH3 Right Hand of God (20) GH3 Klarade Expert. ;)
  5. Haha, du tror alltså att vi ska tro att en svensk 12 åring läst manuset till en amerikansk film baserat på ett amerikanskt spel? Och oj vad arg man kan bli. :)
  6. Du hann inte till helipad i tid, när klockan slår 12.00 på den sista dagen utan att man är vid helipaden så får man endingen du fick. Det hände mig, jag hamnade i en situation där jag var hos Isabella, hade sparat och omöjligt kunde hinna till helipad i tid, hur många gånger jag än laddade så hittade jag inte en väg som var snabb nog. Jag fick starta om spelet och börja om från början... :P
  7. Han har ju rätt. Alltså ja, du ska "gå på" det.
  8. Han menar att kapa fordon. Det kan man göra på 3an också.
  9. Det hände mig efter ca 5 timmar av intensiv Pro Faceoff mot mina kompisar.
  10. Har nu: Dead Rising Halo 3 Burnout Revenge PES 2008 Guitar Hero III The Orange Box GRAW 2 Sneglar på CoD 4 för tillfället, får se om det blir nåt inköp.
  11. Om man läst novellerna vet man dessutom att
  12. Matski

    Halo 4

    Det finns faktiskt bara 7 ringar...
  13. Jag tror han menar Halo 3.
  14. http://www.geevee.com/index.php?p=viewvideo&v=65392 Min första video. Använde Geevee Grab. :)
×
  • Skapa ny...