Hoppa till innehåll

Sinor8

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    The New Vegas Strip

Sinor8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ska ta och köra lite MineCraft, ska försöka få texture packet att funka... Annars blir det typ Fallout 3's G.E.C.K hela dan.
  2. Sinor8

    Snö...

    Här har det snöat kontinuerligt i cirka 1 vecka. Förutom det är tydligen plogbilen trasig... Det ända bra är att det blir mycket skidåkning B)
  3. -Jimmy Jansson- -I'm Still Here- Jag är en fråga utan svar Aldrig tydlig, aldrig klar... Ingen knähund att klappa ibland Och jag täker glömma allt ni sagt, jag ska sluta gå i takt Era drömmar, dem har aldrig handlat om mig och mitt liv... Och vad är det som ni vill förstå? Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är? Och när ska nån fråga om jag vill ha ett liv där allt stå still? Era drömmar finns inte kvar För jag vill att verkligheten bränns Jag vill känna hur det känns Att stå stadigt när stormen tar fart Och de som vill styra allt jag gör, det är just det som förstör mina drömmar Men jag finns kvar Men du ser vad andra inte ser Att det finns så mycket mer Under ytan som jag nästan glömt Hjälp mig att visa att jag kan gå från pojke till man Att ta steget men ändå förbli den jag är... Andra drar mig längre ner Jag är inte den ni ser Jag försöker att glömma och fortsätta drömma ändå Era ord, era lögner ska jag aldrig mer lite på För jag vill att verkligheten bränns Jag vill känna hur det känns Att stå stadigt när stormen tar fart Och hur kan ni säga att jag ska bli en sån som ni vill ha Utan drömmar? Men jag finns kvar Jag är här För jag finns kvar Jag finns kvar Jag finns kvar... Älskar denna låten känner igen mitt liv med stress och sånt.
  4. Assasins Creed Brotherhood till Xbox 360. Ny bur till min ödla. Pengar. Ett par grymma högtalare. Lite kläder och skor.
  5. Spela data och sovit... Pallade itne gå till skolan imorse XD
  6. Sinor8

    Chassi

    Satsa på sniper, har själv ett sådant och är väldigt nöjd, som du sa just att man har så bra kontroll över fläktarna och sedan är det andra tyngre och mindre ytmässigt B)
  7. Sinor8

    Fallout 3 Ny

    Ge mig din hotmail i ett pm så kan vi snacka mer.
  8. Sinor8

    Fallout 3 Ny

    Röster brukar vara det svåraste att få tag på. Vet inte om det kommer vara så mycket barn, men några finns det ju alltid. Är det säkert att du inte kan göra vuxna röster? Skulle vara grymt om du kunde. Förutom allt detta skulle de vara grymt om du kunde hitta en karta över stan, behöver inte vara hela, men åtminstonde så du får med frihets gudinnan och ganska mycket stad. The_Story.txt
  9. Sinor8

    Fallout 3 Ny

    1. Jag är ingen nybörjare till G.E.C.K om du tror det. Har lagt upp några mod på Nexus både till Fallout 3, Fallout NW och Oblivion. 2. Städerna, kartor, npc's, kommer nog göra en massa mer eftersom och som du skrev storyn. 3. Finns nog en massa folk som kan tänka sig att göra något av detta för att träna. Eller rent av för att vara schysta. Infogar storyn så du får läsa, om ens den duger för dig. The_Story.txt Kan ni skriva vad ni tycker om den. Håller på med den första quest storyn redan.
  10. Sinor8

    Fallout 3 Ny

    Planerar ett gigantiskt mod till Fallout 3, New York. Kommer bli som en DLC ungefär. Söker också ett team till detta. Söker följande: 2x Som kan göra nya objekt. Föremål och hus o.s.v... 1x Någon med talang för att göra interios, själv saknar jag det där lilla extra... 1x Någon med en ljudrigg och många vänner som kan bidra med röster. 1x Som kan göra nya "worldspaces". Förstår mig inte på det... Alla kommer få credits såklart, även röstkaraktärerna. Kommer lägga upp detta i flera forum så om du skickar in svar var beredd på att någon annan hann före.
  11. Ja det är möjligt att göra det. Går med alla sorters USB-typer. Går dock ej med externa hårddiskar då omformatering av dem krävs.
  12. Jag fattar inte varför man ska ha FF... Man kan inte använda den i jobbet då man inte kan hålla på med saker som rör någon bank... Skaffa Opera 10.50! Gratis och klarar alla banker... Har turboläge för tröga uppkoplingar och massa annat bra.
  13. Sinor8

    Spore

    Det kan vara så att du har fuskat nån tidigare fas. Så var det för mig ialla fall. Så prova att inte fuska :P
  14. Hej, såg att du ville adda mig och undrar bara varför?

    //Sinor8

×
  • Skapa ny...