Hoppa till innehåll

Layton

Medlem
  • Antal innehåll

    1764
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Layton vann senast dagen på 27 April 2013

Layton hade det mest gillade innehållet!

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Vadå vart du bor?

Senaste profilbesökare

33605 profil visningar

Layton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Community anseende

  1. Hej hej! Jag upplever Sims 4 som otroligt segt. Inte att det laggar, utan att sysslorna (som att gå på toa och laga mat) tar jättelång tid. Jag gillar att spela spelet fort som ett äkta strategispel, därmed har ofta snabbspolningsfunktionen på. När jag har det så står dock simmarna till exempel länge framför kylskåpet innan de tar ut maten. Blir svårt och osmidigt att spela när man har fler än en sim, då man måste ta hand om alla hela tiden. Min fråga då: är det någon med samma problem som jag? Är det en bugg/felinstallation eller är det bara ett dåligt spel? När jag läst recensioner så tas inte detta problem upp, och ett flertal av mina vänner tycker att spelet är kul och verkar inte ha samma problem. Tack och hej!
  2. att folk låter bli att kalla sig feminister bara för att det finns extremister är egentligen jättemärkligt. Det finns ju extremister inom allting. Det är synd att många kopplar en hel rörelse som kämpar för mänsklig rätt med något sådant. Det är ju lite som att säga "nä men jag vill inte kalla mig för antirasist asså".
  3. Jag har läst flera böcker. PUM vet vad en feminist är
  4. är du sverigedemokrat?

    1. Layton
    2. Harold

      Harold

      vf är du emot inandare då?

  5. Nä. PUM ska göra som Layton och logga ut från fuska och aldrig logga in igen efter att ha svarat på detta inlägg.
  6. Demon - Soldier of Fortune Riktigt tung. Låtar som heer Soldier of Fortune brukar vara bra, har hittat en till :)
  7. Uriah Heep - July Morning
  8. RUSH -Anthem Jag försöker att lära mig att headbanga till den här... inte lätt med sjutakt.
  9. Wishbone Ash - Don't come back Måste vara föregångaren till Run to the Hills.
  10. Layton

    Halalslakt

    Ett ord. Vad? Okej okej. Jag ska ge dig ett fullständigt svar. Jag kanske uttryckte mig fel, med "skylla saker på religion" menar jag att... ja, säger man inte så? Att man får tillåtelse till att göra saker bara för att Gud är inblandad. Religion tycker jag är intressant, folk får väl fan tro på vad de vill sålänge de är öppna för andras åsikter och skiljer på vetenskaplig fakta och religion. Att det luktar gott i kyrkor var bara ett sätt att säga att jag tycker kyrkor är mysiga och traditionella, inte tycker jag man ska riva ned kyrkorna bara för att ingen tror på Gud fader allsmäktig längre. Missta mig inte för att någon har sagt det här nu, det var ett exempel Med modernisering. Man kan väl vara kristen, fira jul osv, utan att tycka kvinnor är dumma i huvudet och jorden skapades på sju dagar? Man kan väl vara muslim och skita i alkoholen och griskött utan att massa djur behöver lida för det? Fast vi glider ifrån ämnet. Men det kanske inte gör något eftersom vi är i Allmänt.
  11. Hatar sånt, jag måste vänta ute. Som en hund...
  12. Layton

    Halalslakt

    Religion kan vara jävligt intressant och filosofiskt, dessutom luktar det gott i kyrkor. Men så länge det skadar någon (på ett väldigt uppenbart sätt som i praktexemplet som nämndes) är det sjukt. Man kan inte skylla saker på religion. Samhället behöver moderniseras. 747, din signatur var ju väldigt passande.
×
  • Skapa ny...