Hoppa till innehåll

Paffi

Medlem
  • Antal innehåll

    188
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    flyinge

Paffi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skall skaffa nya högtalare då jag vill ha Studiohögtalare eftersom jag sysslar mycket men musik, är ute efter bra kvalite men samtidigt inte för dyra, Har googlat mycket men har endast hittat ett par men dom hittar jag inte längre =/ Och undrar om ni skulle kunna dela med er av er kunskap och var det finns att köpa. Har en budget på 2 000 kr Tack!
  2. Hörde en remix av denna på jägersbo för ett tag sedan, men jag hittar inte en enda remix av den =(
  3. Personligen lyssnar jag väll mest på Hardstyle och Hardcore och spotify har inte den bästa musiken av det slaget =/ Sedan får jag bara 400 kr i månaden, sååååå det kommer jag spendera på annat.... Och dom låtarna jag lyssnar på mest vill jag mixa och leka med eller lägga in på mobilen så att köpa premium kommer inte på tal. :)
  4. Hamachi skapar ett "nätverk" online vilket kommer göra det mycket lättare för folk att ta sig in på din dator om jag har förstått det rätt? :)
  5. Är gärna med om ni fortfarande söker :) Kan även hosta basic server :)
  6. Tjenna, Jag e sugen på att joina en clan.. Skulle vara lite skoj att spela med en clan istället för själv (då kompisarna lirar 360)
  7. Vet inte riktigt, men jag tror att din CD-key blir bannad iaf på punkbuster. Tips: det e inte värt att försöka
  8. Call Of Duty :) Springa med ryssar e det bästa jag vet :D
  9. Paffi

    Pc-spel

    Dom nyare CoD spelen e förlätta enligt mig, Tips e och vänta och se tills Mw3 kommer ut och se hur det ser ut, annars Black ops. Men om jag får säga något spel som inte står på din lista skulle jag defenitivt säga StarCraft 2 best pc game RTS ever!! Det e ett spel som man aldrig tröttnar på :P
  10. har inte den iheller =( EDIT: Den hade tydligen bytat namn helt till Source Multiplayer Dedicated Server :D Tack för hjälpen =)
  11. Det finns där för mig, testa installera om Steam.. Okey..... =(
  12. När jag går in i tools finns Source Decitaded server inte där längre när jag skall installera det:( Någon som kanske vet vf har det blivit borttaget i någon patch? Har googlat med inte hittat något =(
  13. Eller tvärtom testa med en annan skärm eller En tv om du har stöd =)
×
  • Skapa ny...