Hoppa till innehåll

OpeningTitles

Medlem
  • Antal innehåll

    1121
  • Blev medlem

Profilinformation

  • Kön
    Man

OpeningTitles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag ångrar till 100% att jag la upp denna video. Jag var 12 år och dum :<
  2. Explorar Fuska.se då det var 1 år sen man var inne :p
  3. Wow.. Fuska.se har ju ändrats totalt.

  4. Ja men det händer ju fan hela tiden :@?! Jag spelar med mina kompisar och det kraschar inte för dem :o
  5. Tjena, jag har ett problem med mitt Smite! Nästan var 5te minut så stängs mitt Smite ner och det är skitstörande... Jag har uppdaterat mina rutinerna till grafikkortet och ändå så laggar det. Jag spelar på en Acer laptop och det här är lite info om den: Nvidia Geforce GT 630M med 1gb dedikerad VRAM Intel Core i5-2450m 2.5ghz 750 gb HDD 6 GB DRR3 Meomory Någon som vet hur man fixar detta?!
  6. Jag såg en barbarian level 22 första Acte't i den ''första'' dungeon'' ha 2 rare swords och 1 rare chest. Jag är så efter med det här spelet, hur får man tag på sånt Ò_ó
  7. Hallå där ^,^ Ni har väl kört Arena nån gång? Vill bara veta vad ni tycker om min video: http://www.youtube.com/watch?v=ZoFS_wgrzsU Det blev fps lagg någonstans i videon eftersom jag hade ett annat program uppe. Jag är Frost Mage om ni undrar.
  8. Har även spelat 1an och 2an så jag kände igen mig lite när jag spelade ^,^ Men det jag blev överraskad av det var att jag helt plötsligt kom med i ett party och blev summonad till en dungeon.. Efter att jag hade klarat ut den sista questen i Act 1. Men vilken level måste man vara för Arena 2v2?
  9. Verkar vara värt det.. Jag har fått Guest Pass av min brorsa, så jag testade Diablo 3 och det var sjuukt roligt. Det blir nog ett köp småningom :)
  10. Igår så kom Diablo 3 ut och jag hade tänkt köpa Diablo, men jag undrar är det lika roligt som dem tidigare Diablon? Kan man gå runt i en värld på multiplayer som i World of Warcraft? Är det värt och köpa Diablo?
  11. Vad fan är det där för jävla röra?
  12. Är i Shadowmoon Valley och försöker få exalted med dem och få en NetherDrake :)
  13. Sry, råkade göra dubbelinlägg.
  14. Spelar på Kilrogg med min Mage men jag har en DK på Frostmane.
×
  • Skapa ny...