Hoppa till innehåll

Bortgjord

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Bortgjord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ursäkta, sant, som Crys sa... Jag tror nog att ingen kan alla nummer och paragrafer utantill här, utan att kolla.
  2. Mitt första spel som jag någonsin fick på Playstation var GTA 2 och Twisted Metal 2! :) PS 2 var det nog Kingdom of hearts och Ratchet & clank.
  3. Nu menar jag inte reglerna utantill. Om jag säger: Vad står det exakt på §6.3 ? Då ska du kunna skriva att det är olagligt med referens-länkan. Det var så han sa...
  4. Vad vet du om det? För att du själv skrev det... "Vi börjar med min varning. "brott mot §3.6"... Det innebär? " Hade du läst reglerna så hade du vetat vad det betydde Jag kan alla regler utantill från vBulletins server, de flesta forum har samma regler. Jag har läst igenom dessa reglerna också, dock inte lusläst igenom allt. Säg mig, om du har så stor koll på reglerna, kan du ALLA paragrafer helt utantill? Utan att kolla upp?
  5. http://i261.photobucket.com/albums/ii55/AlexSweden/1vs1GIF.gif Denna är lite långsam, men skit samma! :) http://i261.photobucket.com/albums/ii55/AlexSweden/Skateboard-fight-1.gif
  6. Vice City är det bästa hittills. I VC så kan man stunta mer och mycket bättre, även är grafiken överlägsen - VC's vädret, puuuh!
  7. Bortgjord

    Droger

    Nå. Vad tycker ni om droger? Bör det legaliseras?
  8. :rolleyes: du har väl aldrig haft en tjej, va? :rolleyes:
  9. 1. Du snodde hans tjej 2. Du har varit dum mot honom 3. Du pratar om din tjej hela tiden 4. Du är tråkig
  10. Lite tips här... Först och främst ska du göra det första steget, tjejer väntar alltid. Säg att du gillar dom, om de inte gör de så skiter du i dom. Eller så kör du den klassiska, hoppa på dom och kyss dom, då får manf ram sanningen :) Om du tänker på självmord så är det OK, jag känner inte dig. :)
  11. Precis! Du är den första som har förstått! :)
  12. Vad vet du om det? Tips hur de kan bli ännu bättre. Läs tråden innan du skriver.
  13. Hur lång tid ska det ta för er att förstå? Detta tråden handlar INTE om mig och INTE när jag blev registrerad. Denna tråden handlar om Moderatorer. Man ger KONSTRUKTIV kritik. En tråd där man ger TIPS och RÅD hur de kan förbättra sig. De som går ut i OFFTOPIC får en anmälan på sig, om de inte blir straffade så tar jag upp detta med er admin.
  14. Nerd; läs trådens syfte: Vad är det med dig? Jag skrev: GE KONSTRUKTIV KRITIK! Menas med att man ger tips och råd hur dom kan förbättra sig?! Har jag ens sagt att detta är Travian?
  15. Jag, dum i huvudet? Om du är så mycket smartare så bör du veta vad syftet är med tråden? Syftet är att GE KONSTRUKTIV KRITIK som kan hjälpa modsen!
×
  • Skapa ny...