Hoppa till innehåll

chocolate

Medlem
  • Antal innehåll

    0
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

chocolate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. blir sugen på choklad/chocolate

  2. Ja har den men hitter den inte men ja skriver när ja hitter den

  3. hejsan! jag läste i forumet att du har the sims unleashed och jag undrar om jag kan få koden som man ska skriva in när man installerar spelet :)

  4. hejsan! jag läste i forumet att du har the sims unleashed och jag undrar om jag kan få koden som man ska skriva in när man installerar spelet :)

  5. heejsan! skulle du kunna ge mig koden som man ska skriva in när man installerar spelet the sims unleashed? och det gör väl inget om du blir avstängd för du kan ju bara göra en ny :D

  6. heejsan!! jag undrar om du kunde ge mig serienumret till the sims unleashed? du vet när man ska installera spelet så frågar dom efter en kod och jag har tappat bort manualen som satt i förpackningen,skull e vara tacksam om du gav mig koden:)

  7. heejsan!! jag undrar om du kunde ge mig serienumret till the sims unleashed? du vet när man ska installera spelet så frågar dom efter en kod och jag har tappat bort manualen som satt i förpackningen,skull e vara tacksam om du gav mig koden:)

  8. heejsan!! jag undrar om du kunde ge mig serienumret till the sims unleashed? du vet när man ska installera spelet så frågar dom efter en kod och jag har tappat bort manualen som satt i förpackningen,skull e vara tacksam om du gav mig koden:)

  9. heejsan!! jag undrar om du kunde ge mig serienumret till the sims unleashed? du vet när man ska installera spelet så frågar dom efter en kod och jag har tappat bort manualen som satt i förpackningen,skull e vara tacksam om du gav mig koden:)

  10. heejsan!! jag undrar om du kunde ge mig serienumret till the sims unleashed? du vet när man ska installera spelet så frågar dom efter en kod och jag har tappat bort manualen som satt i förpackningen,skulle vara tacksam om du gav mig koden:)

×
  • Skapa ny...