Hoppa till innehåll

MrFr3drik

Medlem
  • Antal innehåll

    198
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Västerås

MrFr3drik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jo det blir att göra så. Brukar det ta lång tid med garanti ärenden tro?
  2. Hej När jag spelade i onsdags så blev min skär helt plötsligt svart men allt ljud var kvar och datorn verkade fungera annars. Men då jag inte kunde göra något eftersom jag inte såg så tryckte jag på reset. Datorn dog men kunde inte starta igen. Och nu till problemet. När man startar datorn så kör den selftestet men mankan inte komma in till bios eller något förbi det. På min dr.debug får jag felmeddelandet "b2" som ska vara "legacy option initialization" och jag har inte en aning om vad det är. Jag har prövat grafikkortet i två olika maskiner och den fungerar inte i någon av dem. Garantin går ut om en månad så jag antar att jag borde kunna få igen för det. Vad tror ni? Dator specs: Inet kundvagn (säg till om jag ska ändra länken mot en lista)
  3. Den ska kunna köra spelen med bra fps. Behöver inte vara på högsta liksom.
  4. Heh nej den skulle inte palla något typ
  5. Jo jag funderar på om en laptop är att föredra. Ska kolla runt lite. :3
  6. Jo men om vi säger att datorn ska kosta 5k då? Är det ett bra val av delar?
  7. Hej Jag har en kompis som vill att jag ska plocka ihop en ekonomisk speldator. Detta är vad jag har kommit fram till. Budgeten låg runt 5000 kr men det behövs även skärm och kring utrustning. Vad tycker ni? Edit: Kanske ska till att det som kommer spelas är typ LoL och Skyrim tror jag. :/
  8. Jag vill sälja min dator och köpa en ny. (Mest för det är kul att bygga...) Men i alla fall här är den: http://www.inet.se/kundvagn/visa/324631/speldator Den har även en ny corsair Force SSD på 120 GB och 8 GB corsair RAM. Ah och en extra hårddisk på 320 GB. Så vad tycker ni den är värd?
  9. Jag funderar på att skaffa en server dator som jag kan köra en webbserver på med apache. Vet inte hur bra dator man behöver för att den ska gå smidigt. Och sedan undrar jag om jag ska köpa en helt ny dator eller en gammal på blocket typ. Vill helst ha en gammal för max 500 kr. För att säga lite mer så kommer webbservern köra med mod_wsgi och django. Den kommer köra Ubuntu Server btw om ingen tycker något annat. Sen ska man kunna ansluta till den via ssh. Men om någon vet var för prestanda som krävs så skriv tack. :3
  10. Jag har en Blur gift (19,99 €) som jag skulle vilja byta mot Chantelise: A tale of Two Sisters (7,99 €). Skicka ett PM eller skriv till mig på Steam (MrFr3drik) om ni vill byta.
  11. SteelSeries 5H. typ 650 kr. Bästa Jag haft.
  12. MrFr3drik

    Ny Htpc

    Jag har redan RAM hemma så behöver inte köpa. btw Någon som kan rekomendera en bra TV? 30 - 42''
  13. MrFr3drik

    Ny Htpc

    Jag har tagit mig lite tid att sätta ihop en htpc på inet. (http://www.inet.se/kundvagn/visa/2000224/htpc) Jag har 4 gig ram på 1600 mhz. Så dom behöver troligen klockas ner eller skaffa nya. Det som den ska kunna göra är att visa livestream från Twitch, spela DVD filmer och kunna surfa webben typ. Jag hade tänkt köra en Ubuntu på den och sedan ska den vara ansluten till hemmanätet så man kan spela filmer och musik från andra datorer till den. Vill bara veta vad ni tycker.
  14. En domän, webbhost, lite JavaScript så är det klart.
×
  • Skapa ny...