Hoppa till innehåll

PunkArne

Medlem
  • Antal innehåll

    285
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

PunkArne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Till PHP finns Zend. Om TheJuice inte tänkt på det.
  2. Eftersom detta skulle betalas svart så är priset rätt lågt. Jag skulle göra det för 500 kr eftersom det finns färdiga gratis mallar man kan använda. Eller så använder man ett färdigt system som man gjort tidigare, vilket skulle vara gratis för den som gjorde tjänsten. Om du har hållt på med detta i ett år är det hemskt att du inte lyckats hitta ett gratis system med hjälp av google.
  3. Jag tror att det går (jag vet faktiskt). Det som behövs är en enkel trojan som inte innehåller så mycket utom webcam streamning.
  4. Inte för att jag tror att du bryr dig, men om du ska syssla med php och databaser så se till att folk inte kan utnyttja hål i systemet för att utföra SQL-injections. Ett typiskt exempel på injektion på dåliga webbsidor är att gå in på en login sida och skriva nånting som användarnamn och skriva "' or 1=1 --" i lösenords rutan (utan citations tecken). Även saker som page= kan utnyttjas om dom vet vad dom gör. Fast dom flesta hålena är tilltäppta. Ett exempel på ett hål som fanns med i ett förbyggt forum (kom ej i håg. Var nått med php i alla fall) så fanns det ett hål då du kunde injecta genom att plocka bort allt efter ui= och ersätta med skadlig kod. T.ex ui='UNION SELECT FROM (kom ej i håg resten). Tror det finns verktyg som kan kolla din sida efter hål genom att utföra automatiska test på sidan. Googla det. Nej, nu blev det fel.Det är om den som kodar inte vet vad denne gör som det kan utnyttjas. Inte om de som vill ont vet vad de gör.
  5. PunkArne

    Lan

    Laggar det inte vanligtvis ska det inte lagga nu heller. Så länge ni inte utnyttjar full bandbredd kommer responstiden vara konstant (om vi antar att routern inte segar).
  6. Detta fungerar inte då runescape byter vinkel i den tredimensionella världen med regelbundna mellanrum. Enkel och effektiv lösning.
  7. C++ är svårt och tar lång tid att lära sig. Det är så avancerat. Varför är det så svårt och avancerat?Det som skiljer C++ från de flesta andra språken är att man får möjligheten att direkt använda pekare. Detta är dock frivilligt då man kan klara sig med referenser till mycket. Till Windows finns MFC för att snabba programskapningen avsevärt. Jag tror att många här ser C++ som svårt just för att de har gjort det för enkelt att skriva till och läsa från kommandotolken med klasserna cin och cout. När man ska göra något annat än att skriva ut saker på skärmen vet folk plötsligt inte vad för datatyper som används i funktioner.
  8. Quickboot gör så att BIOS hoppar över tester (t ex RAM) vid startskärmen. Är dock oftare så att grub tar mer tid än man sparar. :P
  9. Finns roligare saker att hitta på om man går över till något programmeringsspråk. Webserverscript gör jag bara för att ha nytta av, fast då tycker jag att jag kan nog php och sql och därmed inte behöver slösa tid.
  10. Det beror bara på webläsaren, dvs hur den renderar sidan. Webben är inte tänkt för strömmande html...
  11. Har du kollat källkoden du får tillbaka? (Jag tror att inte att php preprocessar filen)
  12. Om ni inte löst det själv redan: Har ni sparat koden i klartext? Om ja så är det WAMP som inte har koll på inställningarna.
  13. Gratis webhosts stöder vanligtvis bara php och sql. Du kan alltså inte "streama" videor (som kräver andra program). YouTube använder en flashspelare som laddar ned filen (den sparas ju på datorn?), och streamar inte.
  14. Dreamweaver har bra funktioner för många script och programmeringsspråk.
  15. Helt rätt.TS visste inte vilka som var på detta forum och vilka meningslösa och barnsliga inlägg som man kan stöta på. Jag tycker att det är lättare att inte skriva inlägg än att skriva ett onödigt. Inriktade forum på ett visst område är bättre, och TS har som sagt troligtvis skrivit samma på fler forum. Tyvärr har jag ingen kontakt med någon. Det får bli som de andra säger: Lär dig alla olika programmeringsspråk och gör det själv. Allt sammanlagt bör inte ta mer än 1 år... ... istället för 80 timmar.
×
  • Skapa ny...