Hoppa till innehåll

Entropia

Medlem
  • Antal innehåll

    468
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

5568 profil visningar

Entropia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Trailern peppade mig egentligen ingenting. Ärligt talat så gjorde den mig bara mindre peppad. Den visade liksom inget nytt. Hoppas att dom satsar på en lång och bra singleplayer. Tidigare kampanjer har varit spännande men ändå rätt så värdelösa för det är verkligen dödstråkigt att skjuta på soldater. Multiplayerläget måste också förnyas på något sätt så det inte blir samma sak som i dom senaste COD-spelen. Men jag tror ändå att det blir ett köp.
  2. Jag tycker du borde ge servern en chans igen. Att spela singleplayer hela tiden är riktigt tråkigt.
  3. Randomguy, för att jag hoppar in i alla diskussioner och säger random saker.
  4. Är runt 163 cm och väger 52. Jag är typ smal som en pinne.
  5. Våren hatar jag på grund av pollen. Hela dagen förstörs av att det kliar. En annan dålig grej med våren är att det är för kallt för att bada även fast det är riktigt varmt vissa dagar. Sommaren är mycket bättre för då kan man bada och behöver inte klia sig 24/7. Hösten är bra för då är det okej att sitta inne och spela. Det blir också mycket mysigare att spela när det regnar ute, vilket det gör mycket på hösten men det är ändå inte för kallt ute. Vintern däremot är för kall och det suger när det är slask och sånt. Annars är det väl en bra årstid.
  6. Min recension på purjos lista! Ursäkta att den blev lite sen men jag har varit bortrest. Hollywood Undead - Bullet: Ganska skön refräng men annars är den tråkig 4/10 Hollywood Undead - Hear Me Now: Tråkig och töntig. Den är sämst, helt enkelt. 2/0 Raaban & Evana - Like A Snake - Radio Edit: Fyfan vad usel, hatar sån här musik. 2/10 Noah And The Whale - L.I.F.E.G.O.E.S.O.N: Låten är inte dålig men det är inte min smak. 4/10 Skrillex - Kill EVERYBODY - Bare Noize Remix: Cool låt men den känns bara fjantigt när dom sjunger. Originalet är bättre 5/10 A Day To Remember - You Be Tails, I'll Be Sonic: Den var väl okej, vet inte vad mer jag ska skriva. 4/10 Bring Me The Horizon - Anthem: Lite för skrikig för mig men den är väl okej 5/10 Imperiet - Var E Vargen? - Remix 1995: Dålig. Den låter som någon sån där visa som mamma sjöng för mig när jag var liten. 2/10 Ane Brun - True Colors: Vackert men inte något jag skulle sitta och lyssna på 4/10 Lars Winnerbäck - Ett Sällsynt Exemplar: Jag gillar inte Lars Winnerbäck men han har mycket bättre låtar. 3/10 Avenged Sevenfold - Welcome to the family: Ganska skön ibland men inte riktigt min stil. 4/10 Cornelis Vreeswijk - Hajar'du De Då Jack?: En av dom bästa låtarna på listan men skulle ändå inte sitta och lyssna på det 6/10
  7. Sam Fisher fortsatte smyga runt som om inget hade hänt.
  8. Själv så är jag glad för att det ska bli begränsad tid på Spotify. Då får jag en anledning att skaffa Unlimited så jag slipper reklam. Att behöva gå in på internet hela tiden för att lyssna på musik skulle ändå bara bli jobbigt och jag har ändå använt Spotify så mycket att det skulle kännas konstigt att använda något annat musikprogram som tex Grooveshark.
  9. 54 kg, 163 cm, 13 år. Har växt som fan sen i somras, var klassen kortis förut.
  10. Åh, hatar den bossen. Ont: Spelar som Imperial på Morrowind. Mysigaste spelet nånsin!
  11. Så är det nog men borde inte woodtrapporna också brunnit då?
  12. Jag lovar att det inte var jag. Förresten så är det bara wood som försvunnit, det kanske har blivit något fel på servern? EDIT: Ursäkta min efterblivenhet men hur får man reda på vilken ip man har?
  13. Vad fan har hänt med alla husen på servern?
×
  • Skapa ny...