Hoppa till innehåll

TiredRacoon

Medlem
  • Antal innehåll

    1953
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man

TiredRacoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Dancer in the Dark Breaking the Waves (Lars Von Trier har den effekten)
  2. Redan fixat för Olivia : D Resten är en klar bonus men inget jag desperat Måste ha bra plats till - Fast blir kul med Project Chu också :)
  3. Fick hund när jag var 11-12, och det var inget större problem. Mina föräldrar arbetade då båda heltid och jag och mina syskon gick i skola. Först och främst skaffade vi ju hunden i tid med Sommarlovet, så hon kunde bli rumsren och vänja sig vid allting. Att hon sedan var hemma under dagarna var inget större problem (Bortsett från att hon hade en lite udda vana av att tugga på sladdar som valp xD), vi såg till att gå ut med henne innan[/i] vi gick hemifrån, och förste man hem gick sedan direkt ut med henne. Oftast blev det ju att jag kom hem från skolan, slängde väskan på golvet och tog med hunden ut. Ett "Stort ansvar" som alla "icke-hundägare" snackar om är det inte - Men en hund är ett ansvar, och är man mogen nog att ta ett sådant ansvar så är en hund ett jättefint husdjur, som ger tillbaka mycket mer än den kräver :) I skrivandet stund sitter ironiskt nog hunden min bredvid mig och gäspar för fullt, vilket är hennes sätt att säga att hon vill gå ut (Fråga inte varför hon gäspar och inte gnyr eller skäller som alla andra hundar xD) - Så får ta en promenad med henne =) Hoppas det hjälpte nåt iaf
  4. Moose har väl ändå hängt här ett bra tag. 8/10 (Med tanke på att jag inte varit aktiv på forever och inte har nån koll på övriga medlemmar i princip).
  5. Tysklands ja, och Islands från förrförra. Svenska Melodifestivalen däremot är ju under alla mått rent musikmässigt, men underhållning är det, om nu väldigt tam och billig.
  6. Äsch, melodifestivalen är den tiden på året då bögarna får skriva repetitiva låtar, organisera event med epilepsi-framkallande strålkastare och klä avdankade sångerskor i glittriga trasplagg :) Melodifestivalen är inte det den var förr, och gillar man't inte behöver man inte titta ^^
  7. Kommer inte kunna köpa biljett först den 18e, och med postgiro tar't ju upp mot en vecka innan det går igenom - Så vet inte hur det kommer gå x)
  8. Jag hade faktiskt tänkt gå o.O
  9. Våldtäkt - JA Anmäl - JA Ingen fråga om saken. Våldtäckt är våldtäckt och lika oacceptabelt varesig det begås av en kvinna eller man. (Lite trollvarning på det hela dock)
  10. Skaffa ett bättre nätagg så ska det nog funka fin-fint. Fick höra att kortet borde fungera även med mitt nätaggregat (med viss stabilitet), borde alltså inte vara orsaken :/
  11. Upptäckte precis att nätaggregatet kör på 460W, medans kortet på sina specs uppges behöva 550W. Antar att det är det som ligger bakom't. Låter rimligt?
  12. Låter för mig som att ditt grafikkort inte fungerar. Hittar du det om du går in i enhetshanteraren på datorn? Nix, inget. Kortet i sig sitter i datorn och lyser med fläkten gåendes för fullt. Känns inte som om det borde vara något fel på det.
  13. Inga fler alternativ o.O Det är nog mycket riktigt =) Har VGA kabel som går mellan datorns inbyggda VGA kort och skärmen, då allt jag får när jag kopplar DVI mellan grafikkortet och skärmen är "Monitor going to sleep" :/ Inte hittat nån lösning till detta. Får Endast bild om jag kör med VGA kabel från inbyggda kortet :s
  14. Nej, X2 står för de dubbla GPU processorerna i kortet. Xpress 200 är en helt annan serie - Detta kortet tillhör ju HD 3800 serien. Själva modellnamnet står ju under GPU, dvs RS480 - Xpress 200 RS480, vilket det alltså inte är.Tack för snabbt svar dock :) Körde nyss Benchmark test och kortet underpresterade som bara den.
  15. http://i45.tinypic.com/66f2n6.png http://www.hardspell.com/pic/article/2008/1/31/c87cc6d6-381e-499d-b341-f3b909deb5c9.jpg Någon som vet nåt?
×
  • Skapa ny...