Hoppa till innehåll

Extra

Medlem
  • Antal innehåll

    207
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Extra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du kan aldrig bli bannad för att modda gamescore, fast du kan bli resetad oavsett hur stor summa det gäller om de kommer på dig vilket de kan göra om de kollar alla achievements då ser de att du saknar ett speciellt package (att de blir som att du låst upp dom från ingenstans kan man säga) på de du moddade och kommer då nolla dig, fast tror inte det kommer hända då det här var en så pass liten summa.
  2. Det går med videokamera om den kan spela in via en video ingång på den annars så går det inte, annars om du har en inspelningsbar dvd hemma kan du använda det. Fast har du inget av det kan du alltid lägga ner en slant på ett easy cap på ebay blir nog bara några hundra kr för ett fast ta reda på att det kan spela in i pal60 annars går det ikke.
  3. Bara att ta reda på hur långt kortet är och mäta så ser du om det får plats, fast annars kan man nog googla sig fram till ett svar.
  4. Extra

    Grafikkort

    Ja men du behöver en skärm med displayport eller en adapter som KalphiteQ länkade för att kunna använda 3 skärmar.
  5. Varför inte spara in pengar på att inte köpa ett chassi för 300:- och istället bygga ett själv eller hitta ett billigt om man inte redan har ett man hade kunnat använda, för vem bryr sig om hur ett chassi till en server.
  6. Extra

    Spela In På Xbox 360

    Vart kostar det så lite då? för när man kollar på prisjakt så finns det bara mellan 1700 - 2200.
  7. Extra

    Spela In På Xbox 360

    Du kan alltid använda dig utav en inspelningsbar dvd fast då blir det mycke skivor. Annars kan du alltid använda olika tv kort till datorn vissa funkar fast de måste ha RCA kontakter och stödja så man kan spela in med dom. Billigast är väl EasyCap som du kan få tag på Ebay för nån hundrig fast då måste du kolla upp att de stödjer pal 60 annars rekommenderar jag dig dazzle om du letar billigare alternativ du kommer dock inte få någon HD kvalité med dessa capture card om du vill ha det får du nog sträcka dig upp emot 2000. Han frågade efter billiga capture card, då Intensity Pro kostar ~2000kr så antar jag att han inte kommer ha råd till det.
  8. Extra

    Internet

    Om du kopplar via en dator så kan du använda mobilt bredband på xbox, fast det är inget att hänga i julgranen om du tänkt spela online då du kommer ha skit connection. Så det funkar. Likadant på Ps3? Jag tror det iaf att du måste koppla via en dator för att kunna få det att funka till PS3 men är inte säker, vet med säkerhet att du måste koppla via dator för xbox då jag gjort det själv när vi renoverade huset och jag hade inget annat internet tillgängligt.
  9. Då måste du nog ringa supporten för man kan inte göra det själv iallafall.
  10. Nej du kan ha det flashat också om du vill spela backup spel.
  11. Räcker det inte med att skapa en tråd om att du söker en klan istället för 3? för det kommer inte hjälpa dig att hitta en klan om du spammar med att du söker klan.
  12. Prova att radera System Cachen Händer det nått med sparningen då? vill inte att den ska försvinnaMen hur gör man det då? Nej det tar bara bort uppdateringar på spel har jag för mig.
  13. Lvl45 ingen prestige, då jag köpte spelet i måndags :)
  14. Extra

    Internet

    Om du kopplar via en dator så kan du använda mobilt bredband på xbox, fast det är inget att hänga i julgranen om du tänkt spela online då du kommer ha skit connection.Så det funkar.
×
  • Skapa ny...