Hoppa till innehåll

Rhino

Medlem
  • Antal innehåll

    1932
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Söder

Senaste profilbesökare

8154 profil visningar

Rhino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Community anseende

  1. Min pappa fick hem ett mejl idag där det stog att någon köpt en 'In-app purchase'' på något FIFA 14 för 3,99 EUR. Vi har absolut inte köpt något med FIFA 14 på något iTunes. Och det står att det är ifrån nån [email protected] Låter like skumt, vad tror ni? DET ÄR LURENDREJERI SKRIV INTE IN DITT LÖSENORD PÅ HEMSIDAN OM NI FÅTT SAMMA MEJL!!
  2. Rhino

    Jobb I Framtiden

    Glömde bort min tråd! Har pratat med yrkesrådgivaren flera gånger. Största problemet är att jag har INGEN aning om vad jag vill bli för något.. Jag går El och Energi men själva inriktningen kommer jag inte ihåg, det var Lås och larm eller nåt sånt.
  3. Shit, glömde svara. Uppdaterade bara drivrutinerna, simple as that :)
  4. Rhino

    Bygga Dator?

    Skulle nog spara längre om jag var du, tills du har runt 5-8 tusen istället. Köpte min för sextusen och den klarar 80% av alla nya spel fortarande.. :)
  5. Låter som ett coolt projekt eller vad man ska kalla det. Men skulle nog inte donera pengar tyvärr.. Såg även att många skrev att det är en Scam på YouTube, låter faktiskt skumt..
  6. Det tror jag inte att det finns :O
  7. Rhino

    Jobb I Framtiden

    Det låter ju rätt intressant och bra faktiskt! Går tyvärr i tvåan. Så det blir både jobbigt och svårt
  8. Rhino

    Jobb I Framtiden

    Tjena! Nu är det så att jag börjar ångra mitt val jag gjorde i nian på vilken linje jag skulle gå, jag tog El och Energiprogrammet. (Tycker det är väldigt roligt, bara det att det är sjukt svårt enligt mig) Vad gör man om man tröttnat på sitt program? Orkar verkligen inte gå om ettan eller tvåan. Kan man ändå få ungefär lika jobb om man går ut med El och Energi-betyg som med Samhälle-linjen-betyg? Hade inte tänkt att jobba med El och Energi när jag blir äldre.. Kan man misslyckas i praktiska ämnena i gymnasiet men ändå gå ut med alla teoretiska? dvs Svenska, Engelska, Matte osv? Och ändå få ett bra jobb utan att de säger att: Näääe du har ju misslyckats i El programmen! (även fast jag söker till ett jobb som inte ens håller på med El) Hoppas ni förstår vad jag menar!
  9. Den fryser upp sig bara, t.ex ja sitter och surfar, och sen fryser den på samma bild jätte länge, går knappt att använda datorn Vilket är bästa sättet att rengöra dem? Jag kan inte så mycket om montering av sånt så vill helst inte ta bort dem. . Kan inte använda den här längre snart, stänger av den nu..
  10. Blir så jävla förbannad på det här nu . Min dator fryser ibland, rätt så ofta, 10-20 gånger om dagen. Det har aldrig hänt mig förut, utan började fucka ur förra veckan typ. + När den fryser så måste jag stänga av datorn på dennes avstängningsknapp. Ibland kan jag röra datormusen och se att den rör sig på skärmen men ingenting svarar. Kan det bero på att nätagget är paj? För jag har en el-switch som datorn är kopplad till så när jag stänger av den switchen så bryts ju elen till datorn. Kan det skada datorn kanske? Finns det någon lösning eller ska jag ta vidare frågan till SweClockers?
  11. Rhino

    Spotify Premium

    Jaha trodde det var 200:- som en polare sa. :O Då var det ju inga stora problem med 99:-
  12. Hade bara Warcraft III Reign of Chaos på min bärbara när det var aktuellt, så har inte testat Warcraft I men det låter ju rätt underhållande att de fixar de där. Antagligen för att det går sämre för WoW nuförtiden.
  13. Rhino

    Spotify Premium

    Tjena grabbz. Tänkte kolla om någon av er kan någon sida där man gör typ Surveys (undersökningar) för att få Spotify Premium? En legit sådan som ni helst testat själva. Kan jättemånga sådana sidor men alla jag gjort har jag bara blivit lurad.
  14. Neee, Jag var där 2010 och då var det väldigt trevligt där! Men nu har jag hört så mycket klagomål på Facebook så skippade det. :(
  15. Rhino

    Lol Pbe

    Så nu var det nog du som var lite dum i huvudet!
×
  • Skapa ny...