Hoppa till innehåll

Musse

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Svergie

Musse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. me map maker her ja gjort en as skön bana
  2. var kan man köpa ultimate cheats???
  3. Musse

    Diablo II

    lol, ja har en druid på lv 8 med cristal sword
  4. Hur kastar man rep (dom hop rullade sakerna som liknar rep med en metal sak på ena sidan.
  5. Musse

    Diablo II

    Druider är den coolaste krigaren i hela Diablo akt fem är för övrigt rätt cool jag har en necromanser på lv 97 som har klarat spelet 3 gånger på hells forge ska du använda bone wall så att det finns en fri väg till forgen och sedan slå sönder soul stone och använda tp till baka med assassin ska du använda Dragon Flight och teleportera dig till forgen och krossa soul stone och tp för att komma till baka :!:
  6. Musse

    wc3

    Den bästa hjälten med exp är nog Warden eller Naga sea witch
  7. Musse

    Diablo 2

    Ja tycker att necromanser är coolast med sina magier eller så är det Druid för han kan framm mana djur och använda element magier. Vem tycker ni är coolast ???? :new_ukliam2:
  8. Musse

    Diablo patch 1.10

    Den nya patchen är as bra Ja har en amazon på lv 89 som knäcker alla kor på hela cow-level Sen har jag en Necromanser på lv 94 med bone sper på lv 16 som tar en ko direkt. så den är as bra
  9. Ja tycker att båda är lika bra men på olika saker T.e.x X-BOX har bättre grafik och laddar snabbare Men kontrolen är svårare till olika fightning spel Ja tycker att Gun Valkyrie rockar till X-BOX 8)
  10. Ja behöver fusk till Gun Valkyrie :D
  11. Musse

    Halo fusk

    Det finns inga bra fusk
  12. Ja har Gun Valkyrie Blinx Mech Assault Halo Star Wars Knights of the old Republic Amped Time Splitters 2 Jetset Radio Future Harry Potter (min lille brorsas) :new_borgsmile: Jag diggar Gun Valkyrie
×
  • Skapa ny...