Hoppa till innehåll

Tortilla

Medlem
  • Antal innehåll

    362
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Tortilla vann senast dagen på 2 November 2019

Tortilla hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Norrbetten

Tortilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. https://www.youtube.com/channel/UCVv2A9JF9ZWqoBtmfIhZNpw Gameplays/playthroughs/walkthroughs Spelar lite olika spel, men har nog fastnat för att spela lite skräckspel.
  2. Tje, tänkte kolla om någon hade en skotermatta att sälja :) OBS! måtten ska vara 307x38x28-32mm kammar och delning på 2.52 OBS! länka gärna bild på mattan och skriv ditt pris tack.
  3. har problem att komma in på cs 1.6 servrarna, start upp steam och cs utan problem går in på en server men när serven laddar information så stannar den på "precaching resources" och vill inte gå längre. Kan någon snälla hjälpa? tacksam för svar.
  4. Har testat att stänga av brandvägg och antivirus program men inget av de hjälpte. Hur ändrar man målserver?
  5. Har just byggt ihop min dator för 2 dagar sen, har installerat drivrutiner för Windows, moderkort och grafik kortet. Har även installerat uppdateringar för Windows men när jag går in på bredbandskollen.se så hämtar den filer men skickar inga samma sak är med program tex Steam, jag kan ladda hem det och installera det men jag kan inte få det uppdaterat när jag startar det. Kan någon SNÄLLA hjälpa mig med det här problemet!!
  6. jo, jag vet tänkte på det senare efter jag hade laggt in länken hit blir en med blått ljus istället. ok tack
  7. gjorde om ditt paket lite, va sägs som det här? http://www.inet.se/kundvagn/visa/601348/uppgradering
  8. Är det här ett bra uppgradering paket? http://www.inet.se/kundvagn/visa/575214/tjoff mitt nuvarande är: moderkort: ingen info grafik kort: ATI Radeon HD 5770 1Gb Prosessor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.6GHz RAM: 3GB Nätagregat: ingen info ligger på 305W
  9. Tankäte fixa en moddad minecraft server med SDK´s gun mod men det funkar inte, hittar inget som kan hjälpa mig både på youtube och google. Varje gång jag tror jag hittat rätt sida hur ja ska fixa in modden får jag alltid upp den här bilden. Tack för hjälpen.
  10. Tortilla

    Airsoft

    Airsoft brukar jag lira på sommaren med mina polare för skojjskull annar så är jag med i en Painball förening som lirar året runt =). Och jag föredrar att lira paintball, för i paintball kan man inte fuska och man känner när man blir prickad.
  11. Hej! Är det någon här som har ett elschema till en ski-doo formula z 583 -94? Behöver en väldigt snabbt, har letat på google både på svenska och engelska men har inte hittat något elschema. Tack på förhand!
  12. vad tycker ni är ett rimligt pris för konsolen med kartong och manual + 2 handkontroller och 7 spel? (inge skador på konsolen, helt fel fri. Och har manual + kartong till alla spelen) spel: 1. Super mario wrold 2. Super mario kart 3. Bubsy 4. Zelda - A link to the past 5. Donkey kong - country 6. World masters golf 7. Best of the best championship karate
  13. Vet någon om en arctic cat zrt 800 från 98 har back? tacksam för svar!
  14. Det jag har är:Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.6 GHz Grafikkort: ATI Radeon HD 5770 Minne (RAM): 3GB Moderkort: NVIDIA GeForce 6150LE Nätagregat: vet ej vad det heter men det ligger på 305W Min budget ligger på 6000:-
×
  • Skapa ny...