Hoppa till innehåll

Kuddie

Medlem
  • Antal innehåll

    613
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Kuddie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Kattgruppen forever! -Damel
  2. Vet inte om jag postat denna men... Hehe. Såfort jag orkar ta en normal egobild så laddar jag upp :3
  3. Bästa minnena lär ju vara från tiderna när KG var helt nytt ( det var ju visserligen med en annan användare, men ändå! ) och att jag har träffat Dave37 och WASD
  4. Jag tror att han undrar varför det tar 1½ timme för honom att ladda upp klippet, men utan frågetecken är det svårt att urskilja det från texten faktiskt. Men som Nomatic skrev så tar det lång tid att ladda upp klipp på YouTube, men ju snabbare internet uppkoppling du har desto snabbare kommer den att bli klar.
  5. Kuddie

    Youtub

    Det brukar komma ett automatiskt meddelande efter sisådär ~7 videos att du kan ladda upp videos över 15 min. Så har det iallafall varit på ALLA mina olika YT konton.
  6. 14 :D Inte hunnit spela så jätte mycket ännu men det går ganska fort att ranka upp när man väl sätter sig ned och spelar lite.
  7. Prövade det, funkade perfekt och nu luktar den inte lika mycket som förut :D
  8. Såg det, dom är riktigt goa. Hur rengör du skålen i pipan? Piprensare också?..
  9. Min pipa kom igår! Det är en Briar också, kan lägga upp bild så fort jag har rökt lite mer (Y) Kan säga så här att tobaken är jävligt grym.
  10. Vad anser du om SverigeDemokraterna?
  11. Riktigt fin pipa det där! Nej jag kan inte göra rökringar, ännu! Försöker lära mig så jag kan vara äkta Gandalf när jag köper min Churchwarden ;) Var tobaken god föressten? Håller på att leta efter lite olika blandningar som jag kan prova på.
  12. Puffar man rätt så är det jävligt kul & gott! Halsbloss ska man undvika, då det är skadligt och då tappar tobaken man röker all slags smak. Tar man munbloss och bara chillar så känner man smaken på tobaken och kan göra allt möjligt med röken (rökringar osv). Ska du prova på så tycker jag att du letar efter antingen billiga pipor på Tradera eller dylikt, eller så köper du ett "paket" från någon affär där du får med alla essentiella saker.
  13. Fyfan vilken awesome gubbe XD Finns skojjiga tubers som laddar upp pipröknings-klipp. Borde man satsa på att köpa en klassisk "gandalf-pipa" sen? aka. en Churchwarden.
  14. Det är ett ganska billigt paket faktiskt, med tanke på att de flesta "bra" pipor kostar åt 800+ hållet. Självfallet kan man ju köpa billiga pipor på Ebay, Tradera & Loppis men jag vill ha en pipa som e fräsch och oanvänd ;)
×
  • Skapa ny...