Hoppa till innehåll

Dakota96Lyra

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dakota96Lyra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har samma favoritspel som min idol (Dakota Blue Richards):P Animal Crossing, Nintendogs och Charlottes web
  2. Hur kan du veta det? För vi känner dom
  3. --------------------------------------------------------------- Vad behöver du hjälp med?
  4. Jo, det är så här: När jag var i Thailand i Bankock så köpte jag en PSP på MBK. Där fick man fylla på hela minnet med 8-9 spel gratis om man köpte ett nytt minneskort. Har fungerat utmärkt jättelänge men nu så är alla spel borta. Detta hände efter att jag hade varit ute på internet med den. Spelen som jag hade var: GTA vice sity stories, Eragon, The sims 2 pets, The sims 2 castaway, Harry Potter and the goblet of fire, Harry Potter and the Order of The Phoenix, Ratatouille och Brunswick Bowling. Men nu står det att det finns kvar 190KB. Så spelen måste vara någonstans. Men de sparade filerna finns kvar. Så nu står jag här med två köpta spel (Guldkompassen, Harry Potter och Fenixorden). Dom har därimot inte lurat mig, det vet jag säkert!
  5. Köp båda vet jag :P Det har jag (snart)! Men okej då Xbox 360.
  6. BANANER I PYJAMAS! Nä skojja bara GTA IV! ;) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Har just tänkt på en sak... På alla trådar jag har varit inne på så är det bara pojkar, pojkar och åter pojkar som skriver (åtminstone där jag har kollat-Xbox 360). Och nu menar jag inte att det är fel på pojkar! Nog för att ni kanske vill slippa oss tjejer, men så lätt går det inte! xD Nåväl shit i det! Men nog kan väl ändå flickor spela tv-spel och datorspel? Har själv några konsoler + en dator: Något jätte gammalt GameBoy i "grönvitt", GameBoy advance, Laptop, Nintendo wii, Xbox(gamla), Nintendo DS och en PSP. Ska köpa ett Xbox 360 när jag får råd till det. Kanske köper ett PS3 sen också efter Xbox 360 men det är så j*vla dyrt.
  7. Har tänkt köpa en Xbox 360. Förut hade jag "det första Xboxet". :P VARS? Så nu behöver jag hjälp att t.e.x hitta ett ställe att köpa ett på, har kollat på CDON.COM men det finns ju fler ställen och jag måste veta vars det är billigast.(!INTE BEGAGNAT!) Men jag ska INTE ha ett elite! för dyrt, och inte arcade. :rolleyes: SPEL? Sen så måste jag bara veta om man kan spela gamla xbox spel på 360? Har hört att man kan det. Så ska jag ju också köpa ett spel till så småningom. Vad ska det vara för spel? INTE sjutspel/"våldspel" (förutom Grand Theft Auto IV då xD Det MÅSTE jag köpa! ;) ) eller motorspel!
  8. Jag tycker nog Året runt och Djurliv. Jorden runt är också kul, för att jag verkligen gillar att resa t.ex. så har jag varit i Thailand 5 gånger. 1 gång på grekland m.m.
  9. Juuuust det ja. Tänkte inte på det! :P
  10. Ska testa det. Men det går inte nu. Är i Bollnäs och har glömt spelet hemma... i Kalix i Norrbotten...
  11. The sims 3 finns på cdon men det är typ fullbokat
×
  • Skapa ny...