Hoppa till innehåll

antebajen

Medlem
  • Antal innehåll

    140
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Norrköping

antebajen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan tillägga att vi söker någon som kan göra ett turn-based strategy spel i macromedia flash eller liknande =)
  2. Hejsan! Nu har jag ett stort projekt på gång tillsammans med en polare. Vi har inga kunskaper om hur man gör hemsida och programmerar spel och får allting att fungera ihop.. Det enda vi har är idéer och kanske en budget så småningom. Vi hade alltså tänkt att försöka hitta några frivilliga som vill med våra idéer bygga en hemsida med väldigt många funktioner. Vi hade tänkt oss en spelsida. Inte som: "www.jesper.nu" osv, men en sida där man loggar in och gör ett konto och börjar spela för att uppgradera saker osv osv. Det ska vara ett turn-based strategy spel där man låser upp saker genom att vinna över andra osv. Vi hade även tänkt oss en VIP-funktion sen för att tjäna in lite pengar där din del av kakan kommer in. Vi har olika idéer, men vi behöver någon som kan till en början hjälpa oss frivilligt och få betalt senare när allt går som det ska. Om ni tar er en titt på denna sida: "http://naruto-arena.com/" så är spelfunktionen den samma ungefär som vi vill ha den. Det ska styras på ungefär samma sätt. Man ska kunna spela mot andra online för att samla på sig saker för att kunna uppgradera sig osv. Vi har många olika idéer som jag inte vill ta såhär direkt nu. Är någon där ute sugen på att starta upp en hemsida och försöka att få den så lyckad som möjligt och sedan kanske tjäna pengar på det :) Isåfall är det bara att PMa eller svara direkt här i forumet med vart du vill att jag ska kontakta dig för fortsatt snack. Detta kanske inte är det bästa stället att skriva detta på? Hänvisa mig då till en annan sida, vore schysst :) Ha det gött!
  3. Okej! :) Men man får väl inget ljud och sånt i Adobe After Effects.. Hur fixar man sån skit sen? :)
  4. Hejsan! :) Jag har en liten fråga angående masking i Sony Vegas. Vad jag vill göra: Jag vill lägga till en vanlig effekt som tex "Sony Glow" på ett valfritt markerat ställe i videon. Jag testade: Jag testade att maska runt min kropp och sedan lägga på Sony Glow, men det fungerade inte. Hela videon fick Sony Glow effekten.. Jag ville bara att min kropp skulle ha Sony Glow effekten på sig, men det fungerade inte :/ Någon som vet hur jag ska göra för att få ett markerat ställe att få effekten och inte det andra? Helst så att man kan göra det så avancerat att man gör glow runt hela kroppen eller så :) Hoppas ni förstår! Tack på förhand!
  5. Ae jag vet att jag söker i GTA forumet men det finns ju inget bra forum att skriva detta i. Finns inget som t.e.x "Övriga Spel" "Andra Spel" eller liknande. Så jag tog GTA eftersom All Points Bulletin är likt gta.
  6. antebajen

    Apb Söker Lirare

    Tjenare! Nu söker jag folk att spela APB med. Spelet är mycket roligare att spela om man kör med folk och snackar Ventrilo,Skype eller så. Mitt ventrilo vill inte fungera av nån konstig anledning när jag sätter igång Ventrilo. Därför föredrar jag att spela med er som vill sitta Skype. Jag söker alltså en trevlig och mogen spelkompis på 16+ att lira med. Skicka vad ni heter på Skype här så addar jag er och ringer upp er så kan vi lira :D
  7. Hejsan! Kollade nyss på en video på rakaka ( http://www.rakaka.se/?newsID=14544 ) där jag då såg att texten såg väldigt speciell och grym ut. Då tänker jag på nicket. Det är en helt annat text. Fetare stil om ni kollar. Är det någon som vet hur man fixar så att man har sådär? :) Tack på förhand!
  8. Håller med. Speldelen kunde vara bättre uppbyggd. Ett subforum som heter Övriga spel skulle vara bra. Jaså? Menar du dom vanliga APB dollarna man får in efter uppdrag och sånt. Som man köper kläder för o.s.v. Är det populärt att ge sånt till folk och få RTW Points för det eller?
  9. Okej :) Värkade inte så farligt dyrt iaf. Ja vilket forum ska jag skriva i då? Hittade inget bra.. Spelforumen hade ju ingen typ "Övriga spel" Bara typ: Starcraft 2 o andra spel. Kan ju inte komma in i ett Call Of duty forum och skriva detta? Vart ska jag lägga upp detta tkr du? :D Dator forumet skulle jag tippa på! Men skapa ingen ny tråd, låt en mod flytta. Aja stod iaf Köp/Sälj.. Jag skulle ju köpa skiten så jag tänkte att jag tog detta xD Stod nåt om PC också :()
  10. Okej :) Värkade inte så farligt dyrt iaf. Ja vilket forum ska jag skriva i då? Hittade inget bra.. Spelforumen hade ju ingen typ "Övriga spel" Bara typ: Starcraft 2 o andra spel. Kan ju inte komma in i ett Call Of duty forum och skriva detta? Vart ska jag lägga upp detta tkr du? :D
  11. Tjena allesammans! Jag tänkte köpa spelet APB imorgon. Men nu har jag läst lite o.s.v .. Det värkar som man måste betala för speltid? Ni som gör det, vad kostar det och är det värt det? :D Vill höra ifrån forumet här.
  12. Då kan jag säga att jag HAR sökt på google? Men jag hittade inte nån ordentlig lösning. Fanns bara installera om STEAM. Men ja tänkte? Nae? Det borde finnas nån bättre lösning. Så jag kollade med er här på forumet. Men det fungerar nu.. Hatar folk som tror att man inte söker på google bara för man inte skriver det.
  13. Detta kommer upp när jag försöker starta steam. unable to open steamtmp.exe for writing (copying) Vad ska jag ta mig till? :( Tack på förhand! :D
  14. La precis in nya saker i configen som skulle göra FPSn bättre.. Vet inte om det blev så efter det.. Kanske är nåt settings i den configen som gör att det blir så :/ Nej jag ska ju inte behöva installera om hela steam hahha.. Radera configet .. hmf.. Kan fungera men det är bra med dessa FPS inställningar så jag vet inte. Får vänta och se om nån annan har nåt mer exaktare svar.
×
  • Skapa ny...